Un prim gest tandru public între Regele Albert al II-lea al Belgiei și fiica sa din afara căsătoriei

23 februarie, 2023

Deși face parte oficial din Familia Regală, abia acum relația dintre tată și fiică sunt suficient de relaxate pentru a permite și gesturi de afecțiune în public.

Delphine Boel, fiica Regelui Albert al II lea al Belgiei   profimedia 0565822110 jpg

Fostul rege belgian Albert al II-lea, retras de pe tron în 2013 din motive de sănătate și care are acum 88 de ani, a fost văzut îmbrățișând-o pe fiica sa, Prințesa Delphine, în vârstă de 54 de ani, pentru prima dată în public de când i-a fost acordat titlul regal în 2020.

Gestul tandru dintre cei doi a fost surprins de jurnalistul regal Wim Dehandschutter, în timp ce Familia Regală belgiană participa vineri la slujba anuală în memoria membrilor decedați ai Casei Regale la biserica Notre-Dame de Laeken din Bruxelles.

🚨 Belgian King Albert, 88, and Princess Delphine, 54: their 1st display of affection at a public event.📍 Mass at church in Laeken👑 Last year at the same ceremony, Delphine appeared alongside her father for the 1st time, but then they were believed to avoid each other. pic.twitter.com/mzgKpv8E3O

— [Wim Dehandschutter] (@WDehandschutter) February 17, 2023

De asemenea, Prințesa Delphine a fost văzută îmbrățișându-și inclusiv fratele vitreg, pe Regele Philippe, dar și pe soția acestuia, Regina Mathilde, imediat ce-a ajuns la slujbă împreună cu soțul ei, James O'Hare.

Artista Delphine Boël a primit titlul de Prințesă a Belgiei în octombrie 2020, în urma unei bătălii în instanță. Ea s-a născut din aventura de 18 ani a Regelui Albert al II-lea cu baroneasa Sybille de Selys Longchamps. Zvonurile potrivit cărora Regele Belgiei ar fi fost tatăl unui copil cu o altă femeie au apărut pentru prima dată în 1999, după ce au fost publicate într-o biografie neautorizată despre soția lui Albert, Regina Paola.

Într-un final, Regele Albert al II-lea a fost nevoit să recunoască public în ianuarie 2020 faptul că este tatăl unei fiice nelegitime, dar a combătut revendicarea paternității de către Delphine Boël timp de peste un deceniu.

Totuși, la scurt timp după ce i s-a acordat titlul regal, Delphine s-a întâlnit cu tatăl său și cu Regina Paola, la castelul Belvédère din Bruxelles, moment imortalizat și într-o fotograffie.

Delphine Boël și soțul ei, James O'Hare, au doi copii, care au primit, de asemenea, titluri regale, Prințesa Josephine și Prințul Oscar. Cu toate acestea, nici Delphine și nici copiii ei nu se află în linia de succesiune la tronul Belgiei.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg