Unchiul Prințesei de Wales denunță vehement în presă comentariile Prințului Harry

16 ianuarie, 2023
Gary Goldsmith unchiul lui Kate Middleton   profimedia 0355309274 jpg

Gary Goldsmith, unchiul lui Kate Middleton, a reacționat dur după publicarea volumului de memorii "Spare", scriind un articol înțepător în "Daily Mail" despre Ducele de Sussex.

După ce cartea autobiografică a Prințului Harry a putut fi, în sfârșit, cumpărat de pe rafturile librăriilor din lumea întreagă, efectul celor descrise acolo au avut un efect de bumerang pentru autor. Căci, printre numeroasele momente povestite din viața sa, Harry le-a adus o lovitură de imagine atât tatălui său, Regele Charles al II-lea, cât și soției acestuia, Camilla, dar și fratelui său, Prințul William, viitorul rege al Angliei, și soției lui, populara Prințesă Kate.

Practic, de-a lungul celor 544 de pagini, toată lumea din anturajul său direct primește o lovitură din partea lui Harry. Atacuri care, în mod evident, nu au fost pe placul Familiei Regale. Cu toate acestea, Prințul William și Prințesa Kate nu au nicio intenție de a răspunde atacurilor. O inițiativă salutată de fanii Casei Regale, care au și comentat via Instagram: "Nu este ironic faptul că știm mult mai multe despre cuplul care a demisionat din viața regală pentru că a vrut să rămână privat, decât despre cuplul care a ales să rămână și care continuă să-și facă treaba?", "Tăcerea este de aur".

Însă William și Catherine au și un alt susținător, unul chiar foarte vocal, și anume unchiul Prințesei de Wales, Gary Goldsmith. Într-un articol de opinie publicat în "Daily Mail", el l-a atacat cu înverșunare pe Prințul Harry și cartea lui de memorii, pe care a descris-o ca fiind "interesată" și "plină de prostii". "La ce Dumnezeu se gândea Harry când a scris această carte îngrozitoare? Este complet amăgit dacă crede cu adevărat că aceasta îl va aduce cu un pas mai aproape de reconciliere - pe care pretinde că o dorește - cu Familia Regală. Tot ceea ce va face este să facă prăpastia dintre ei de nepătruns", își începe Gary Goldsmith articolul.

"A făcut-o Meghan pe Kate să plângă? Sau a fost Kate cea care a făcut-o pe Meghan să plângă? (...) Cu patru zile înainte de nuntă, scrie el, Meghan a primit un mesaj de la Kate în care îi spunea că rochia lui Charlotte, cusută manual după măsurători, era prea mare și trebuia modificată. În carte, relatează el, Kate a spus că Charlotte a plâns când a probat rochia "largă". Acest lucru m-a făcut să văd roșu în fața ochilor. Cum îndrăznește Harry să împărtășească o astfel de confidență care implică un copil mic? Cum are temeritatea de a vorbi despre mutarea în SUA pentru a-și "proteja familia și intimitatea", când este pregătit să încalce confidențialitatea nepoatei sale? Este o ipocrizie de bază."

Prințului Harry i-a fost rușine s-o ducă pe Meghan în casa din Nottingham

Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0721440741 jpg

Tot în carte, "El se plânge de o circulară a Curții "extrem de nedreaptă" care nu recunoaște suficient de mult ceea ce face și se plânge de casa sa de grație, Nottingham Cottage - Nott Cott - pe care Meghan a respins-o imperios, ca fiind bună pentru a fi "casa unei frății", ceea ce înseamnă că seamănă cu o locuință pentru studenți. Suntem informați că are camere "minuscule, iar tavanele sunt mici, ca cele ale unei case de păpuși", iar "mobilierul șubred și o canapea maro" nu se ridică la standardele și așteptările mărețe ale lui Meghan. Ei bine, dați-mi voie să vă explic o regulă fundamentală despre frații mai mici: ei primesc întotdeauna dormitorul mai mic. Nu m-am plâns când am fost repartizat în camera de sus din casa modestă în care am crescut eu și Carole în Southall, Middlesex. Am așteptat doar ca sora mea mai mare să se mute, ca să pot pune mâna pe dormitorul ei mai mare.

Două lucruri de reținut aici, Harry: fratele tău este moștenitorul tronului și era singurul dintre voi care era căsătorit și avea copii, dar, mai ales, tocmai îți predase ție cheile de la Nott Cott. Îl folosise ca reședință londoneză cu Kate în primii doi ani de căsnicie, pentru numele lui Dumnezeu! Așa că comportă-te ca un militar ce ai fost și încetează cu prostiile astea cu gențile în zori."

Luxul de care s-a bucurat ca "rezervă"

Gary Goldsmith îl atacă pe Ducele de Sussex și la capitolul material. "Harry s-a pierdut în propriile privilegii. Pare să se considere sărac, în timp ce mulți se luptă să-și plătească facturile la mâncare și combustibil. El adoptă cea mai evanghelică poziție morală și nu se potrivește cu nimeni. Luxul de care s-a bucurat ca "rezervă" - călătorii la Polul Sud și la Polul Nord, la ferme din Botswana, în Lesotho; călărie, rafting pe râuri rapide, camping sub stele - pare destul de spectaculos din punctul meu de vedere. Și însăși ideea că nunta lui a fost, așa cum se plânge el, o afacere de doi bani este grotescă. Pentru noi, muritorii de rând, a fost impresionant de... impresionant."

"Ca să fiu sincer, nu cred mare parte din ele. Puțini oameni au fost convinși de această carte sarcastică și iritantă". Apoi a adăugat mai virulent: "Este puțin probabil să fie invitat la încoronarea Regelui. Aș fi fericit dacă nu ar mai pune piciorul în această țară niciodată!"Recente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}