Ups! Prințul Harry și Meghan Markle plănuiesc un nou film Netflix despre viața de la Palat

31 mai, 2023

Ducii de Sussex sunt "dornici" să continue colaborarea cu gigantul de streaming după lansarea documentarului lor de anul trecut.

Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg

Când credeam că tot ce-și doresc după tumultul de anul acesta este doar puțină liniște, ei bine, Prințul Harry și Meghan Markle se pare că plănuiesc să lanseze un nou lungmetraj despre viața regală, pe Netflix. Ducii de Sussex sunt convinși că au o "poveste pe marele ecran de spus despre ceea ce s-a întâmplat la Palat", relatează cotidianul ”Mirror". Filmul ar urma după controversatul lor documentar "Harry & Meghan", lansat pe platforma de streaming în luna decembrie.

Cu toate acestea, cuplul dorește să "aștepte și să vadă" care va fi reacția la un film de lungmetraj Netflix despre infamul interviu acordat de Prințul Andrew la ”Newsnight”. Netflix a început filmările pentru "Scoop", cu Rufus Sewell în rolul Ducelui de York și Gillian Anderson în rolul jurnalistei Emily Maitlis, în luna februarie a acestui an.

Cu toate acestea, sursa a declarat că Harry și Meghan sunt "dornici" să continue să lucreze cu Netflix, dar doresc să includă mai multe "lucruri suculente" despre viața lor ca membri ai Familiei Regale. "Există o mulțime de nuanțe din povestea lor care simt că încă lipsesc după documentar și cartea lui Harry", a adăugat aceasta.

Sursa a declarat pentru revista ”Closer” că "Nu există nicio îndoială că ar primi un salariu frumușel pentru asta, ceea ce este extrem de tentant. Meghan Markle insistă ca acest lucru să se întâmple, în timp ce Prințul Harry vrea să trateze noul proiect cu mai multă atenție. Cert e că se gândesc la această idee, iar echipa lor discută despre ce sumă de bani și-ar dori pentru drepturile asupra poveștii lor."

Docuseria prezintă interviuri sincere cu Ducii de Sussex, despre perioada în care au fost membri ai Familiei Regale care au lucrat la nivel înalt înainte de a se retrage în martie 2020 și de a se muta în California.

Potrivit informațiilor, după plecarea lor, Ducele și Ducesa au semnat un contract profitabil cu Netflix în valoare de până la 100 de milioane de dolari.Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana foto  GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto  Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta  Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William foto  GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei a depus juramantul militar in fata tatalui sau, Regele Philippe al Belgiei  Casa Regala belgiana (1) jpg
Prințesa Anne și viceamiralul Sir Timothy Laurence, Getty (3) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu in vizita din Spania  Casa Majestatii Sale (16) jpeg