Veşti noi despre Charlene de Monaco. Prinţesa a ajuns doar o umbră după o nouă spitalizare

8 septembrie, 2021
4 charlene de monaco jpg jpeg

Misterul bolii soţiei Prinţului Albert se adânceşte pe măsură ce aceasta suferă intervenţii repetate din partea medicilor.

De când Charlene de Monaco s-a retras în ţara natală, Africa de Sud, starea acesteia pare să se fi deteriorat progresiv şi, de la o simplă infecţie a sinusurilor, invocată oficial drept cauză a şederii sale în Cape Town, a ajuns la multiple intervenţii chirurgicale ORL.

Ultima ştire de la finalul lunii august, când Albert şi-a dus copiii să-şi viziteze mama pe continentul african, părea să fie finalul fericit al unei poveşti misterioase ce ţine încă din luna ianuarie. Însă liniştea monegascilor a fost tulburată din nou de vestea că prinţesa lor a fost internată din nou, pe 1 septembrie.

stanga
dreapta
4 charlene de monaco jpg jpeg
1 charlene 2 jpg jpeg

”Alteţa Sa Prinţesa Charlene de Monaco a fost dusă la spital cu ambulanţă miercuri noapte, după ce s-a prăbuşit din cauza complicaţiilor de la infecţia severă la nivelul nasului, urechii şi gâtului pe care a contractat-o în luna mai. Echipa ei medicală o supraveghează, dar au confirmat că prinţesa e stabilă”, declara, vineri, un reprezentant al prinţesei Charlene de Monaco, potrivit publicaţiei franceze "Point de Vue".

În aceeaşi zi, Prinţul Albert se afla într-o vizită în Dublin, împreună cu gemenii săi, Prinţesa Gabriella şi Prinţul Jacques.

Charlene a fost tratată în spitalul Netcare Alberlito de Ballito, la 40 kilometri de Durban, şi a fost supusă unei noi operaţii, pe 3 septembrie. Acum a fost externată şi îşi continuă recuperarea acasă. Medicii i-au interzis să zboare cu avionul, din cauza presiunii atmosferice care i-ar putea agrava starea - ştiut fiind faptul că altitudinea la care ajung aparatele de zbor poate dăuna iremediabi auzului.

Cert e că Prinţesa de Monaco a ajuns doar o umbră a femeii glamouroase din Principat şi că există îngrijorări serioase cu privire la revenirea ei în Europa.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg