Victoria şi Daniel ai Suediei vorbesc despre divorţ pentru prima dată în public. „Acuzaţiile de trădare şi de divorţ iminent se răspândesc”

22 februarie, 2022
1 printesa mostenitoare victoria a suediei si daniel comunicat divort jpg jpeg

Pentru prima dată, Casa Regală suedeză a remis un comunicat cu privire la posibila despărţire a moştenitoarei coroanei suedeze de soţul ei.

Prinţesa Moştenitoare Victoria a Suediei (45) şi consortul său, Daniel, au surprins pe toată lumea cu publicarea unui comunicat de presă în care vorbesc despre divorţ. 

„Ne-a ajuns la cunoştinţă că există un zvon negativ extins cu privire la relaţia noastră privată. Se răspândesc acuzaţii despre trădarea în relaţie şi un divorţ iminent”, se arată într-o postare a Curţii Regale suedeze pe Instagram, semnată de Victoria şi Daniel.

"În mod normal, nu comentăm zvonuri şi speculaţii. Dar, pentru a ne proteja familia, vrem să lămurim, odată pentru totdeauna, că zvonurile care se răspândesc acum sunt complet nefondate", spun cei doi în premieră, infirmând zvonurile despre un posibil divorţ.

Potrivit publicaţiei "El Pais", Margareta Thorgren, ofiţer şef de informaţii al Curţii Regale, a declarat pentru ziarul "Expressen" că această reacţie oficială neobişnuită a cuplului regal vine după ce, timp de mai multe luni, au apărut tot felul de articole în presa suedeză de celebrity, care au răspândit ideea că perechea regală trece printr-o criză.

3 274489551 306079891404941 1941630188086171179 n jpg jpeg

Ca urmare a acestui comunicat, Victoria şi Daniel au apărut împreună în videoconferinţa organizată pe tema activitatăţii autorităţilor pentru a contracara infracţiunile sexuale împotriva copiilor.

Luna trecută, Prinţesa moştenitoare a Suediei a fost testată pozitiv cu COVID-19 la mai puţin de un an de la prima infectare, în ciuda vaccinării cu schema completă.

11 printesa mostenitoare victoria a suediei si copiii sai printul oscar si printesa estelle 2 2 jpg jpeg

Victoria şi Daniel s-au căsătorit în iunie 2010 şi au doi copii: Prinţesa Estelle s-a născut pe 23 februarie 2012 şi îi va urma la tron mamei sale (ca prima femeie în istoria Suediei care s-a născut cu dreptul de a moşteni coroana şi care va urca pe tron indiferent de naşterea unui moştenitor de gen masculin), iar fratele ei, Prinţul Oscar, s-a născut pe 2 martie 2016. 

FOTO: Kate Gabor/pagina oficială, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg