VIDEO Cum arată casa din Norfolk unde Kate şi William fug de aglomeraţia din Londra?

23 martie, 2023

Anmer Hall este locul ideal pentru Prinţii de Wales şi copiii lor pentru o evadare în mijlocul naturii. Iată cum arată în interior.

Kate si William la Anmar Hall din Norfolk  profimedia 0582139462 jpg

Prinţul William şi Prinţesa Kate, care și petrec cea mai mare parte a timpului la Londra, între Castelul Windsor și fosta lor casă de familie, apartamentul 1A de la Palatul Kensington, au un loc special în care se pot retrage cu copiii lor pe domeniul Sandringham al Familiei Regale. Amner Hall din Norfolk este o moşie înconjurată de hectare de verdeață, de care se pot bucura cel mai bine primăvara și vara.

Conacul din Norfolk a servit în trecut drept un popular refugiu de vacanță, oferind priveliști impresionante atât în interiorul cât și în jurul său.

Datând din secolul al XVIII-lea, Anmer Hall a fost cumpărată de Regina Victoria, ca parte a domeniului Sandringham în 1862.

În 2013, Kate și William au primit proprietatea în dar de la Regina Elisabeta a II-a, după nunta lor din aprilie 2011, şi au dispus renovarea ei în 2015.

În timp ce conacul britanic este acum, prin excelență, preferat ca loc de vacanță pentru vacanţele de Paște și de Crăciun, Ducele și Ducesa de Cambridge de atunci, împreună cu cei trei copii ai lor, s-au bucurat anterior de priveliștile uimitoare ale domeniului în fiecare zi.

De-a lungul anului 2020, în perioada de vârf a lockdown-ului din pandemie, familia lor de cinci membri a locuit la Anmer Hall și a petrecut multe luni bucurându-se de peisajul rural care înconjoară proprietatea istorică.

Fermecătoarea proprietate georgiană se mândrește cu un exterior din cărămidă roșie, cu caracteristici de epocă - inclusiv uși cu rame de lemn și ferestre albe cu zăbrele.

Lămpile negre și plantele în ghiveci împodobesc partea din față a clădirii, care este mărginită de peluze verzi luxuriante și de o alee îngrijită.

Ca parte a faimosului domeniu Sandringham Estate, care a fost îndrăgit de regina Elisabeta a II-a, proprietatea arată impecabil pe tot parcursul anului - deși se bucură cel mai bine de ea în lunile mai calde.Recente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg