VIDEO Cum arată casa din Norfolk unde Kate şi William fug de aglomeraţia din Londra?

23 martie, 2023

Anmer Hall este locul ideal pentru Prinţii de Wales şi copiii lor pentru o evadare în mijlocul naturii. Iată cum arată în interior.

Kate si William la Anmar Hall din Norfolk   profimedia 0582139462 jpg

Prinţul William şi Prinţesa Kate, care și petrec cea mai mare parte a timpului la Londra, între Castelul Windsor și fosta lor casă de familie, apartamentul 1A de la Palatul Kensington, au un loc special în care se pot retrage cu copiii lor pe domeniul Sandringham al Familiei Regale. Amner Hall din Norfolk este o moşie înconjurată de hectare de verdeață, de care se pot bucura cel mai bine primăvara și vara.

Conacul din Norfolk a servit în trecut drept un popular refugiu de vacanță, oferind priveliști impresionante atât în interiorul cât și în jurul său.

Datând din secolul al XVIII-lea, Anmer Hall a fost cumpărată de Regina Victoria, ca parte a domeniului Sandringham în 1862.

În 2013, Kate și William au primit proprietatea în dar de la Regina Elisabeta a II-a, după nunta lor din aprilie 2011, şi au dispus renovarea ei în 2015.

În timp ce conacul britanic este acum, prin excelență, preferat ca loc de vacanță pentru vacanţele de Paște și de Crăciun, Ducele și Ducesa de Cambridge de atunci, împreună cu cei trei copii ai lor, s-au bucurat anterior de priveliștile uimitoare ale domeniului în fiecare zi.

De-a lungul anului 2020, în perioada de vârf a lockdown-ului din pandemie, familia lor de cinci membri a locuit la Anmer Hall și a petrecut multe luni bucurându-se de peisajul rural care înconjoară proprietatea istorică.

Fermecătoarea proprietate georgiană se mândrește cu un exterior din cărămidă roșie, cu caracteristici de epocă - inclusiv uși cu rame de lemn și ferestre albe cu zăbrele.

Lămpile negre și plantele în ghiveci împodobesc partea din față a clădirii, care este mărginită de peluze verzi luxuriante și de o alee îngrijită.

Ca parte a faimosului domeniu Sandringham Estate, care a fost îndrăgit de regina Elisabeta a II-a, proprietatea arată impecabil pe tot parcursul anului - deși se bucură cel mai bine de ea în lunile mai calde.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles jpg
Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg