VIDEO Femeia cu care Prințul Harry și-ar fi pierdut virginitatea face primele dezvăluiri

6 februarie, 2023

Sasha Walpole a recunoscut în premieră că ea a fost femeia care „l-a făcut bărbat“ pe Ducele de Sussex. Ce spune ea despre dezvăluirile făcute de prinț în autobiografia „Spare“?

Printul Harry   profimedia 0222015636 jpg

În cartea sa de memorii, Prințul Harry a descris cum și-a pierdut virginitatea la 17 ani pe un câmp din spatele unui pub, cu o femeie mai în vârstă pe care nu a numit-o, dar a descris-o ca fiind iubitoare de cai și că l-a tratat ca pe un "tânăr armăsar". Evenimentul a fost descris de Harry ca pe un "episod lipsit de glorie".

Acum, Sasha Walpole pretinde că ea este "femeia mai în vârstă". "Eu sunt femeia care i-a luat virginitatea lui Harry", spune ea în interviul acordat tabloidului britanic „The Sun on Sunday“.

Fostă lucrătoare la grajdurile de pe domeniul Highgrove al Regelui Charles al III-lea, Sasha Walpole a ieșit cu declarații publice după ce Harry a detaliat întâlnirea lor în cartea lui de memorii, "Spare".

Un prinț "cadou" de ziua ei

Susținând că în acea zi își sărbătorea aniversarea celor 19 ani, Sasha Walpole a descris momentul trăit alături de prinț ca fiind "pasional și plin de viață", "literalmente ca un bam-bam între doi prieteni". "Sexul a fost pasional și rapid, pentru că nu ar fi trebuit să ajungem să facem asta. Din una, alta, am ajuns pe podea".

Mai înainte, Sasha susține că au băut mai multe pahare de tequila, la Vine Tree Inn din Norton, Wiltshire, sărbătorind ziua ei de naștere, după care s-au furișat pe un câmp din spatele parcării pub-ului, pentru a fuma o țigară. În timpul acesta, echipa de securitate a Prințului Harry a ieșit să îl caute.

"Era incitant ce se întâmpla. Era incitant și că se întâmpla așa cum s-a întâmplat. Practic, am lipsit vreo 15 minute, iar sexul a durat aproximativ cinci minute. Nu ne-am propus să o facem și nu a fost ceva premeditat. Pentru mine nu a fost Prințul Harry. A fost Harry, prietenul meu - și ceva care a scăpat puțin de sub control. S-a întâmplat ca el să fie prinț. După aceea, l-am apucat de fund și i-am dat o palmă. A fost cu o singură mână. Avea un fund minunat - dar era tânăr."

În timp ce Harry a preferat să păstreze anonimatul primei lui partenere de sex, Sasha Walpole spune că nici măcar nu a fost avertizată că se va scrie despre această întâlnire: "Nimeni nu m-a prevenit că acea noapte va fi inclusă în carte - iar Harry sau oamenii lui ar fi putut să mă găsească pentru a-mi spune dacă ar fi vrut să facă acest lucru. Altfel, eu sunt o persoană care duce o viață liniștită, nu am cerut atenția asta."Recente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg