VIDEO Imagini inedite cu Majestatea Sa Margareta în avionul care a dus-o la Madrid

26 septembrie, 2023

Timp de aproape o săptămână, Custodele Coroanei se află în Spania, pentru câteva vizite oficiale.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la Madrid 2023. FOTO: Casa Majestății Sale
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la Madrid 2023. FOTO: Casa Majestății Sale

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu au început o vizită în Regatul Spaniei, în cadrul căreia vor avea câteva întâlniri publice cu caracter de lobby pentru România. Cum, în a doua jumătate a acestui an, Spania deține președinția Consiliului Uniunii Europene, vizita regală română are drept obiectiv sublinierea, în mediul instituțional și în societatea spaniolă, a importanței României în Uniunea Europeană și NATO, precum și susținerea aspirațiilor europene ale Republicii Moldova.

Până să ajungă, însă, la Madrid, Majestatea Sa Margareta a fost imortalizată într-un mod inedit, călătorind la bordul unei aeronave aparținând companiei Tarom.

Pentru această vizită, Majestatea Sa pare să fi preferat albul, albastrul și verdele. Căci, încă din prima zi a călătoriei sale, fiica Regelui Mihai a adoptat un mix format dintr-un costum casual alb și o bluză înflorată, cu tonuri de verde, albastru și roz, iar la Institutul Regal Elcano, unde a susținut un important discurs despre contextul socio-politic pe care îl traversăm, Majestatea Sa a fost văzută din nou în alb, cu un deux-pièces foarte elegant, format din fustă și sacou cu croială pe rotund, accesorizat cu o broșă circulară.

De altfel, una dintre celebrele sale bijuterii, broșa în formă de margaretă - purtată în set cu niște cercei identici, s-a regăsit și de această dată printre accesoriile care au dat prețiozitate garderobei sale, fiind prinsă la reverul sacoului unui costum albastru cu pantalon, purtat cu o bluză în tonuri de verde și albastru. Cu această ținută Majestatea Sa Margareta s-a prezentat la Centrul Satelitar al Uniunii Europene, aflat în orașul Torrejón de Ardoz, parte a Comunității Madrid, unde s-au întâlnit cu directorul instituției, ambasadorul Sorin Ducaru.

Așteptăm să vedem dacă și de această dată Majestatea Sa Margareta se va revedea cu mătușa sa, Regina Sofia, sau cu vărul său, Regele Felipe al Spaniei, având în vedere că relațiile de rudenie, dar și de prietenie între Casa Regală română și cea spaniolă sunt foarte strânse.

FOTO: Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg