VIDEO Noi imagini cu Prințesa de Wales în toiul pregătirilor pentru Crăciun

15 decembrie, 2022

Îmbrăcată mai casual decât ne-a obișnuit, dar la fel de zâmbitoare, Kate Middleton anunță încă o dată concertul regal de colinde.

Printesa Kate facand ultimele pregatiri pentru Craciun   Instagram (1) jpg

Totul la ea e feminin și fin, grațios și neforțat, chiar dacă tabloul în care se prezintă din nou în fața noastră, cu siguranță, a fost studiat în avans! Și, totuși, Prințesa de Wales are un fel de-a ne cuceri, cu gesturile ei simple și firești, cu felul ei de-a fi, lăsând să iasă la iveală latura ei maternă și jucăușă în definitivarea pregătirilor pentru Crăciun.

Filmată în intimitatea spațiului său de la Palat, Kate Middleton a fost surprinsă în timp ce punea câteva globuri în bradul de Crăciun. Îmbrăcată mai casual decât ne-a obișnuit, cu o pereche de pantaloni negri, care îi marcau frumos talia subțire, și un pulover pe gât, din lână crem și cu motive geometrice, ușor modernizat cu acei bumbi aurii de pe manșetele mânecilor, soția Prințului William era, pur și simplu, încântătoare.

Scurta sa intervenție filmată a fost menită să le reamintească supușilor britanici, dar și tuturor fanilor Familiei Regale britanice, că astăzi va avea loc mult așteptatul concert regal de colinde, , „Royal Carols: Împreună de Crăciun“, oferit în colaborare cu ITV.

Prințesa Catherine (40) va fi gazda slujbei organizate joi, la Westminster Abbey, în onoarea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, aceasta fiind primul ei recital de colinde de Crăciun de când a primit titlul de Prințesă de Wales. Slujba va recunoaște eforturile comunităților din întreaga Marea Britanie, subliniind importanța uniunii și sprijinului reciproc.

Colindele vor fi doar o parte dintr-un program care va fi narat de Catherine Zeta-Jones și care conține și recitalurile lui Craig David, Alexis Ffrench, Samantha Barks și un duet al lui Alfie Boe cu Melanie C, dar și lecturile Prințului William și actriței Kristin Scott Thomas. Evenimentul va fi difuzat la ITV în Ajun de Crăciun și va cuprinde inclusiv o introducere din partea Prințesei de Wales, filme și omagii aduse Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a.

FOTO: capturi



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg