VIDEO O reclamă la bijuterii cu sosiile lui Meghan şi Harry a devenit virală pe internet

21 decembrie, 2022

Ducii de Sussex sunt o inepuizabilă sursă de inspirație pentru cărți şi filme, dar astăzi îi descoperim şi ca personaje centrale ale unei campanii publicitare.

4 meghan markle si printul harry jpg jpeg

Lanțul de bijuterii Kay, una dintre cele mai bine cotate din Statele Unite, a gândit o campanie publicitară de Sărbători avându-i în centrul atenţiei pe cei doi eroi regali autoexilaţi de la Buckingham: Meghan și Harry. Pornind de la tradiționalul  jingle companiei, "Every kiss begins with K", compania Kay a creat un nou tablou romantic, cu focus pe povestea Ducelui și Ducesei de Sussex.

Noul spot publicitar creat pentru televiziune şi reţelele de streaming a folosit doi actori foarte asemănători lui Meghan şi Harry - care ar putea fi sosiile controversatului cuplu regal - iar remarcabile sunt şi gesturile și privirile, care îl fac pe un necunoscător să creadă că îi are în faţă chiar pe cei doi duci.

În reclamă, cuplul se sărută și se îmbrățișează, în timp ce promovează noul produs al companiei de bijuterii, un lănţişor cu un pandantiv ce are în mijloc o formă hibrid între inimă şi coroană. Campania, de altfel foarte bine realizată, cu detalii atent studiate care arată că echipa de producție şi-a dat toată silinţa pentru a crea această aluzie la Sussex, și-a atins scopul: să adauge mai multă controversă și să vândă mult în acest sezon de Sărbători.

Nu este prima dată când Kay îi folosește pe Harry și Meghan ca parte a strategiilor lor de marketing. Încă din 2017, în catalogul lor există inelul cu trei diamante Eley Rose, pe care îl putem vedea în Top 10 inele de logodnă în cadrul acestei recenzii: "De când Meghan Markle a spus da inelului de logodnă cu trei pietre al Prințului Harry, oamenii au fost înnebuniți după acest stil".

Dată fiind notorietatea companiei, se crede că Ducii de Sussex sunt la curent cu această mişcare de marketing, de pe urma căreia ar putea chiar profita, având în vedere conexiunea evidentă.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}