VIDEO Prințesa Kate, splendoare în roz la fastuoasa nuntă din Iordania

2 iunie, 2023

Soția Prințului William și-a ales o nuanță feminină, dar delicată pentru cea mai așteptată nuntă din Orientul Mijlociu.

Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif   profimedia 0780779231 jpg

Prinții de Wales și-au făcut o intrare elegantă la sosirea alături de alți membri ai familiilor regale europene la nunta Prințului moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif. Delicată și distinsă într-o rochie care o acoperea complet, conform etichetei și tradiției, o creație Elie Saab dintr-o colecție mai veche, din 2017, fluidă, cu mâneci lungi, ornamente aplicate pe bust și mâneci și într-o nuanță de roz prăfuit, Prințesa Kate a făcut o reverență în fața părinților mirelui, Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania, la sosirea la Palatul Zahran alături de soțul ei, Prințul William.

Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780892506 jpg

Cuplul regal britanic, care nu și-a anunțat prezența oficial în prealabil, a stat de vorbă cu gazdele iordaniene înainte de a se îndrepta spre grădinile luxuriante ale Palatului, acolo unde a avut loc ceremonia. Într-o întorsătură interesantă a evenimentelor, Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi și-au făcut, de asemenea, apariția - o surpriză încântătoare pentru spectatorii regali.

Nunta a avut loc la ora 16.00, ora locală, în grădinile Palatului Zahran, din capitala Amman - locul unde a avut loc și nunta Regelui Abdullah al II-lea cu Regina Rania în 1993. O structură a fost ridicată în incintă, iar membrii famililor regale din Olanda, Norvegia, Suedia, Danemarca și Spania și-au ocupat locurile alături de Prințul și Prințesa de Wales și de gazda lor iordaniană.

După ceremonie, William și Kate au petrecut timp vorbind cu tinerii căsătoriți la banchetul oferit la Palatul Al Husseiniya. 

Prințul William, în vârstă de 40 de ani, și Prințul moștenitor Hussein, în vârstă de 28 de ani, sunt amândoi absolvenți ai universității Sandhurst și au petrecut timp împreună de-a lungul anilor - inclusiv o seară relaxată în care au urmărit Cupa Mondială de fotbal la Amman în 2018. Relația lor personală apropiată s-a reflectat în modul în care s-au salutat cu o îmbrățișare caldă. Și mireasa Rajwa Al Saif, care a purtat o creație personalizată Elie Saab, părea apropiată în timp ce vorbea cu Prințul și Prințesa de Wales în linia de primire.

Atât Prințul William, cât și soția sa au o afecțiune deosebită pentru Iordania, Kate petrecându-și o parte din copilărie acolo, deoarece tatăl ei, Michael Middleton, era dispecer de zbor la British Airways în acea perioadă. Soții Middleton s-au mutat în această țară când prințesa avea doi ani, iar familia a publicat cândva o fotografie drăguță cu Kate și sora ei mai mică, Pippa, alături de tatăl lor acolo. De altfel, o sursă a relatat pentru express.co.uk că și ei se aflau acolo.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles jpg
Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg