VIDEO Prințesa Kate, splendoare în roz la fastuoasa nuntă din Iordania

2 iunie, 2023

Soția Prințului William și-a ales o nuanță feminină, dar delicată pentru cea mai așteptată nuntă din Orientul Mijlociu.

Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif   profimedia 0780779231 jpg

Prinții de Wales și-au făcut o intrare elegantă la sosirea alături de alți membri ai familiilor regale europene la nunta Prințului moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif. Delicată și distinsă într-o rochie care o acoperea complet, conform etichetei și tradiției, o creație Elie Saab dintr-o colecție mai veche, din 2017, fluidă, cu mâneci lungi, ornamente aplicate pe bust și mâneci și într-o nuanță de roz prăfuit, Prințesa Kate a făcut o reverență în fața părinților mirelui, Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania, la sosirea la Palatul Zahran alături de soțul ei, Prințul William.

Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780892506 jpg

Cuplul regal britanic, care nu și-a anunțat prezența oficial în prealabil, a stat de vorbă cu gazdele iordaniene înainte de a se îndrepta spre grădinile luxuriante ale Palatului, acolo unde a avut loc ceremonia. Într-o întorsătură interesantă a evenimentelor, Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi și-au făcut, de asemenea, apariția - o surpriză încântătoare pentru spectatorii regali.

Nunta a avut loc la ora 16.00, ora locală, în grădinile Palatului Zahran, din capitala Amman - locul unde a avut loc și nunta Regelui Abdullah al II-lea cu Regina Rania în 1993. O structură a fost ridicată în incintă, iar membrii famililor regale din Olanda, Norvegia, Suedia, Danemarca și Spania și-au ocupat locurile alături de Prințul și Prințesa de Wales și de gazda lor iordaniană.

După ceremonie, William și Kate au petrecut timp vorbind cu tinerii căsătoriți la banchetul oferit la Palatul Al Husseiniya. 

Prințul William, în vârstă de 40 de ani, și Prințul moștenitor Hussein, în vârstă de 28 de ani, sunt amândoi absolvenți ai universității Sandhurst și au petrecut timp împreună de-a lungul anilor - inclusiv o seară relaxată în care au urmărit Cupa Mondială de fotbal la Amman în 2018. Relația lor personală apropiată s-a reflectat în modul în care s-au salutat cu o îmbrățișare caldă. Și mireasa Rajwa Al Saif, care a purtat o creație personalizată Elie Saab, părea apropiată în timp ce vorbea cu Prințul și Prințesa de Wales în linia de primire.

Atât Prințul William, cât și soția sa au o afecțiune deosebită pentru Iordania, Kate petrecându-și o parte din copilărie acolo, deoarece tatăl ei, Michael Middleton, era dispecer de zbor la British Airways în acea perioadă. Soții Middleton s-au mutat în această țară când prințesa avea doi ani, iar familia a publicat cândva o fotografie drăguță cu Kate și sora ei mai mică, Pippa, alături de tatăl lor acolo. De altfel, o sursă a relatat pentru express.co.uk că și ei se aflau acolo.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg