Viitoarea noră a Reginei Rania începe să-şi asume rolul în rândul Familiei Haşemite

25 ianuarie, 2023
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg

Ca viitoare regină, Rajwa Al Saif trebuie să se acomodeze cu îndatoririle sale publice.

Cuplul format din Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei și Rajwa Al Saif a bifat un al doilea eveniment public la care a luat parte ca reprezentant al Familiei Regale haşemite. Viitoarea noră a Reginei Rania a fost adoptat o ţinută casual-şic, purtând blugi cu talie înaltă, pantofi sport și un palton negru și având părul coafat foarte tineresc.

Hussein, în vârstă de 28 de ani, a postat câteva fotografii de la eveniment pe contul oficial de Instagram, scriind în limba engleză: "Rajwa și cu mine am fost cu adevărat privilegiați astăzi să ne întâlnim cu un grup de tineri artiști inspirați, care și-audepăşit handicapul vizual prin talentele lor excepționale și sensibilitatea artistică. A fost înduioșător să asistăm direct la creativitatea lor pătrunzătoare și imensă."

Această ieşire a lor a marcat cel de-al doilea angajament public al lui Rajwa Al Saif. Prinţul moştenitor Hussein și logodnica sa au efectuat primul lor angajament în octombrie, vizitând expozițiile de la Curtea Regală Hașemită împreună cu Prințul Hassan, unchiul străbunic al prințului moștenitor.

Prințul moștenitor Hussein, cel mai mare copil al Reginei Rania și al Regelui Abdullah al II-lea s-a logodit cu Rajwa Al Saif în august 2022, într-un cadru foarte festiv. Nunta celor doi urmează să aibă loc pe 1 iunie 2023 şi se anunţă a fi un eveniment grandios, despre care să se vorbească mulţi ani.

Regina Rania, a cărei fiică, Prințesa Iman, este logodită cu Jameel Thermiotis, a declarat anterior în cadrul emisiunii "Good Morning America": "Nu aș fi putut alege pretendenţi mai buni pentru copiii mei". Regina a adăugat: "Cred că noi toți, ca părinți, ne dorim să ne vedem copiii crescând și devenind adulți, independenți și împărtășind călătoria vieții lor cu partenerii și sunt atât de mândră de alegerile pe care le-au făcut."

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}