Prin╚Ťul Albert arat─â tensionat ╚Öi inconfortabil ├«n prima fotografie de familie al─âturi de so╚Ťia sa, Charlene

19 aprilie, 2022
albert si charlene jpg

C├ónd toat─â lumea era ├«ngrijorat─â pentru prin╚Ťesa recent ├«ntoars─â acas─â dup─â un periplu ├«n cadrul unui clinici de recuperare din Elve╚Ťia, o fotografie de familie postat─â pe Instagram a surprins pl─âcut admiratorii regali.

Dup─â ce n-a mai fost de v─âzut din luna noiembrie a anului trecut, Prin╚Ťesa Charlene, de 44 de ani, a ap─ârut ├«ntr-un tablou de familie pascal al─âturi de Prin╚Ťul Albert de Monaco ╚Öi de cei doi gemeni ai lor, Prin╚Ťii Gabriella ╚Öi Jacques. 

Judi James, expert─â ├«n limbaj corporal, a comentat pentru presa britanic─â aceast─â fotografie nea╚Öteptat─â cu familia reunit─â, dup─â ce s-a tot vorbit despre un posibil divor╚Ť ├«ntre cei doi so╚Ťi.

prin╚Ťul albert jpg

Aceasta a observat cum suveranul de 64 de ani arat─â foarte inconfortabil pe fundalul pozei ╚Öi c─â acesta nu apare ca ╚Öi cum ╚Öi-ar atinge so╚Ťia. Charlene, ├«n schimb, demonstreaz─â o leg─âtur─â foarte afectuoas─â cu fiica sa, Gabriella, care se sprijin─â, la r├óndul ei, de mama sa.

"Limbajul corporal al lui Albert de Monaco pare rigid, de la z├ómbetul natural p├ón─â la pozi╚Ťia lui pe jum─âtate ├«ngenuncheat─â. M├óna lui dreapt─â este plasat─â ├«n spatele so╚Ťiei sale, f─âr─â s─â o ating─â, ├«n timp ce m├óna st├óng─â este ╚Ťinut─â mult mai ferm pe um─ârul fiului s─âu, acesta fiind un gest de protec╚Ťie parental─â", spune Judi.

Aceasta observ─â c─â Prin╚Ťesa Gabriella ╚Öi mama sa au pozi╚Ťii mult mai relaxate ├«n aceast─â poz─â, o expresie natural─â a afec╚Ťiunii dintre cele dou─â.

Aceste fotografii ├«n care o putem vedea pe Prin╚Ťesa Charlene cu un look schimbat, cu p─ârul tuns scurt ╚Öi vopsit blond platinat, au fost f─âcute publice pe pagina oficial─â de Instagram a palatului monegasc, la c├óteva zile dup─â ce a fost anun╚Ťat c─â Prin╚Ťul Albert de Monaco a fost infectat cu Covid pentru a doua oar─â.