Zara Tindall a făcut furori cu ținuta ei fuchsia la slujba regală de Paște

10 aprilie, 2023

La cei 41 de ani ai săi, nepoata regretatei Regine Elisabeta a II-a a întors capetele în rochia sa de 2.200 de lire sterline.

Zara Tindall si Mia Tindall  profimedia 0768198155 jpg

Zara Tindall a arătat splendid duminica aceasta, după ce a ales să poarte la slujba regală de Paște o versiune fuchsia personalizată a rochiei Payton, creată de Jane Atelier. Rochia cambrată pe talie și încheiată în multipli nasturi îmbrăcați se vinde în prezent doar în variantele roșu și negru, pentru suma de 760 de lire sterline.

O rochie elegantă, asimetrică, prinsă într-o parte și cu un mare șliț pe picior. De altfel, acesta a fost și detaliul wow al ținutei care, sub impulsul micilor rafale de vânt, i-au lăsat Zarei Tindall piciorul tonifiat la vedere, chiar mai sus de genunchi - spre încântarea fanilor săi.

Pentru accesorizare, nepoata regretatei Regine Elisabeta a II-a a optat pentru pantofi stiletto nude, din piele întoarsă, iar părul a fost prins într-un coc, partea din față fiind acoperită de un accesoriu specific, cu modelul "Gladioli Percher" de la compania de pălării rafinate Juliette Botterill Millinery. Articolul, în valoare de 620 de lire sterline, este o pălărie percher din paie, împodobită cu flori mari de gladiole din mătase și fundiță din abaca de mătase, într-o frumoasă nuanță de vanilie.

Zara Tindall si Mia Tindall  profimedia 0768234352 jpg

Zara Tindall, în vârstă de 41 de ani, a purtat, de asemenea, un clutch în aceeași nuanță de vanilie, de 395 de lire sterline, de la brandul Strathberry, care a completat foarte rafinat rochia ei fuchsia.

Zara Tindall si Mia Tindall  profimedia 0768211348 jpg

Un look foarte stylish, care ajunge să coste 2.200 de lire sterline, contrabalansat de rochia cu imprimeu floral purtată de fiica sa, Mia, care costă doar 84 de lire sterline. Pe un fundal de culoarea fildeșului, cu mai multe broderii roz, portocalii și bleumarin, rochia fetiței a fost rapid remarcată de mămicile care urmăresc nu doar ținutele femeilor din Familia Regală, ci și pe ale copiilor lor.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg