Căsuța de poveste a Prințesei Kate, unde se va recupera alături de Prințul William

19 ianuarie, 2024

Uneori, când oamenii devin mult prea ocupați, destinul are modalitatea sa inedită de a-i pune puțin pe pauză. Superba Prințesă de Wales se află înaintea unei asemenea pauze. O perioadă lungă de respiro, pe care n-a mai avut-o, de când a devenit soția lui William.

kate middleton (16) jpg

Prințesa de Wales se recuperează în prezent la spital, după ce a suferit o „operație abdominală planificată” marți, 16 ianuarie, a confirmat printr-o declarație a Palatului Kensington. Purtătorul de cuvânt a explicat că operația prințesei Kate a fost un succes și că este de așteptat să rămână în spital „zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea”.

Deși viitoarea regină britanică primește cele mai bune îngrijiri posibile într-unul dintre cele mai luxoase spitale londoneze, printre cele mai bune spitale din Marea Britanie, cu siguranță Kate Middleton abia așteaptă să revină acasă, alături de familie. Cei trei copii nu au stat niciodată atât de mult fără mama lor.

Soțul, Prințul William, și cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis o vor menaja pe cât posibil pe Prințesa de Wales, căci recuperarea va fi de durată. Mai exact, nu va mai apărea public ca reprezentant regal înainte de Paște. Ce-i drept, fanii regali îi vor simți lipsa, căci Kate Middleton este printre cele mai iubite reprezentante regale!

Dar aceste trei luni vor fi pentru ea un timp personal de calitate, pe care îl va petrece la reședința lor de poveste din Windsor. Este vorba de căsuța de basm denumită Adelaide Cottage, unde familia Prinților de Wales și-a creat cele mai frumoase amintiri de până acum.

Aceasta înseamnă și că cei trei copii regali pot continua să meargă la școală la Lambrook, situată în Winkfield Row, lângă Ascot, menținând „normalitatea” pentru membrii regali în timp ce Prințesa Kate își continuă recuperarea acasă.

Adelaide Cottage (2) jpg

Adelaide Cottage a fost construită în 1831 pentru regina consoartă Adelaide și regele William al IV-lea drept reședință de zi. Proprietatea este situată pe terenul Windsor Estate din Windsor Great Park, chiar lângă drumul The Long Walk, la doar zece minute de mers pe jos de castelul principal.

Adelaide Cottage jpg

Căsuța pare de basm, datorită exteriorului său roz.

Foto: Getty Images și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg