Cât a costat nunta regală? Familia regală a plătit cea mai mică parte

19 mai, 2018
Prince Harry Marries Ms  Meghan Markle   Windsor Castle jpeg

Nunta s-a terminat şi-a venit nota de plată. Cât a costat, deci, toată distracţia? Mult, foarte mult. Organizatorii de nunţi au estimat un cost total de circa 55,5 milioane de dolari. Evident că familia regală a declarat că va acoperi o parte din sumă, cea legată de cheltuielile obişnuite pentru o nuntă, cu mâncarea şi florile, cum ar veni.

image

Preţul decoraţiunilor din saloanele care vor găzdui cele două recepţii de nuntă se estimează a fi de 890 de mii de dolari, cateringul ajunge la vreo 500 de mii de dolari, în timp ce costul băuturile se ridică la vreo 335 de mii de dolari.

image

Muzica şi distracţia, că vorba aia, Elton John nu cântă ieftin, au venit şi ele la pachet cu o factură de 772 de mii de dolari.

David Furnish şi Sir Elton John

Costul rochiei de mireasă şi al celei purtate la recepţia de seară se ridică la circa 500 de mii de dolari, însă acesta a fost suportat de Meghan Markle.

image

Dar această parte este foarte mică, de circa trei milioane de dolari. Restul de 52 de milioane a fost direcţionat către forţele de securitate implicate în eveniment, ceea ce înseamnă că 94% din factura pentru distracţie va cădea în seama contribuabililor britanici.

image


Recente pe Ok! Magazine

printesa diana jpg
mrlt jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg