Cât costă luciul de buze pe care Kate Middleton îl folosește zilnic! Nu e ieftin

25 aprilie, 2023

Machiaj discret, dar de efect! Iată tot ce trebuie să știi despre machiajul și produsele preferate de make-up ale lui Kate Middleton!

kate middleton jpg

Pe măsură ce încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla se apropie, toți ochii vor fi, fără îndoială, ațintiți asupra ținutei pe care o va purta Kate Middleton și asupra machiajului pe care Prințesa îl va avea.

Un produs care sigur va fi folosit la make-up-ul ei e luciul de buze Clarins Instant Light Natural Lip Perfector, nuanța Rose Shimmer. Prințesa a fost văzută acum ceva vreme ținând în mână acest luciu de buze care costă 100 de lei. 

luciu de buze jpg

Se știe că la evenimentele pe timpul zilei, Kate Middleton e machiată cu un fond de ten mat și lejer, un smokey eye subtil, buzele nude sau corai și doar un pic de fard de obraz pe pomeți. 

Kate Middleton folosește de mulți ani de zile același set de produse și, în mod surprinzător, obișnuiește să se machieze singură. În trusa ei se găsesc produse de la Bobbi Brown la Lancôme, de la Urban Decay la Yves Saint Laurent.

Când vine vorba de pielea ei impecabilă, Kate Middleton se bazează pe fondul de ten de la Bobbi Brown - Long-Wear Even Finish. În ziua nunții sale, știind că toți ochii sunt ațintiți asupra ei, Kate Middleton avea nevoie de un fond de ten care să reziste testului timpului!

În ceea ce privește rimelul, Kate Middleton are unul preferat, e vorba despre Lancôme Hypnose Volume-a-Porter Mascara. Îmbogățită cu ProVitamina B5, formula a fost concepută pentru a-ți înmuia genele!

Pentru fard de obraz? Ei bine, Kate Middleton nu se desparte niciodată de fardul său Bobbi Brown Blush nuanța Pale Pink, care îi conferă cu adevărat roșeața regală perfectă! Și ce ar fi un look perfect de frumusețe al lui Kate Middleton fără un produs pentru sprâncene? Mirror notează că Prințesa de Wales sigur folosește un produs tot de la Bobbi Brown.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg