Cât costă rochia purtată de Kate la recepția de la Palatul Buckingham? Prințesa a făcut senzație și cu cerceii Reginei

7 decembrie, 2022
kate

Kate Middleton i-a făcut din nou fericiți pe fanii regali.

Prințesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, a participat, marți, la recepția diplomatică de la Palatul Buckingham, alături de William,  Charles și Camilla și a întors toate privirile cu diadema cu flori de lotus, cu care a făcut senzație ​​ultima oară în 2015.

Anterior, ea a purtat colierul transformat în tiară la recepția diplomatică din 2013 și la banchetul de stat din 2015 pentru președintele chinez Xi Jinping, când s-a întâmplat să aleagă tot o rochie roșie.

De data aceasta, Middleton a strălucit într-o rochie de un roșu seducător, cu mâneci lungi, Jenny Packham, cu flori și pietre prețioase, care costă 10.300 de lire sterline. Prințesa și-a completat ținta cu cerceii moșteniți de la Regina Elisabeta a II-a.

Camilla Parker Bowles a ales, de aseamenea,  tiara belgiană de safir care i-a aparținut suveranei.

Recepția diplomatică nu a avut loc în 2020 și 2021 din cauza pandemiei de COVID-19, dar Middleton a recuperat timpul pierdut și a purtat o tiară și la banchetul de stat din noiembrie.

Kate i-a luat fața noului monarh la Palatul Buckingham și a uimit publicul cu o rochie albă uluitoare și cu diadema Lover's Knot, care a fost un cadou de nuntă pentru Prințesa Diana. Prințesa de Wales a avut toți ochii pe ea, deoarece purta o broșă de 14.500 de lire sterline. Ținuta ei spectaculoasă amintea de perioada în care vedeta familiei regale era prințesa Diana, iar ceilalți regali și Prințul Charles erau umbriți de aparițiile ei uimitoare.

Mai multe pentru tine...

Middleton a revenit în Anglia după turneul regal din Boston , unde a participat alături de soțul său la decernarea premiilor Earthshot. Prințesa a purtat la eveniment o rochie verde Solace London închiriată.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}