Cât costă rochia superbă în care a apărut Kate Middleton în videoclipul recent! Poartă un nou designer

11 septembrie, 2024

Kate Middleton i-a impresionat pe fanii regali cu apariția ei în videoclipul recent în care face noi dezvăluiri privind starea de sănătate. Prințesa de Wales a îmbrăcat o rochie de la nou designer!

kate middleton rochie foto profimedia jpg

Kate Middleton și-a încântat fanii regali luni, când a apărut într-un videoclip foarte emoționant alături de familia sa pentru a confirma că se va întoarce la îndatoririle publice după finalizarea tratamentului de chimioterapie.

Prințesa de Wales a transmis un mesaj înduioșător despre lupta sa împotriva cancerului și a descris ultimele nouă luni de la debutul problemelor sale grave de sănătate ca fiind „incredibil de dure pentru noi ca familie” și cum „călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea”, experiența oferindu-i o „nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor”.

În videoclip, Kate Middleton a mai spus: „Acum mă concentrez să fac tot ce pot pentru a mă vindeca complet de cancer. Deși am terminat chimioterapia, drumul meu spre vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine”.

Nu doar vestea i-a bucurat pe fanii regali, ci și noua apariție a lui Kate Middleton, care a purtat o ținută nouă, de la un nou designer. E vorba despre brandul Veronica Beard, iar rochia midi cu flori purtată de Kate Middleton costă  617 de lire sterline, însă momentan stocul online a fost epuizat. În picioare ea a avut pantofi sport în valoare de 109 de lire sterline.

Ea și-a accesorizat ținuta cu cercei în formă de pară cu ametist verde de la Kiki McDonough, în valoare de 695 de lire sterline, și un colier personalizat cu inițialele Prințului George, Prințesei Charlotte și Prințului Louis de la Daniella Draper, precum și cu inelul pe care l-a avut când a felicitat echipa GB la Jocurile Olimpice la începutul verii.

Fanii regali au fost încântați de ultimele vești ale lui Kate Middleton și au apreciat look-ul ei boho-chic, adresându-i laude pe rețelele de socializare. Un utilizator a scris pe Instagram: „Sunt atât de fericit că a terminat chimioterapia, care trebuie să fi fost obositoare și îngrijorătoare. Catherine arată frumos și natural”.

Prințesa de Wales a purtat și o a doua rochie în videoclip, o rochie bleu deschis care se asorta cu tricoul polo albastru al soțului ei, Prințul William.

Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg