Cât costă să iei cina la castelul Balmoral al Regelui Charles? Șapte feluri de mâncare vor fi servite

3 octombrie, 2024

Vrei să iei masa ca un rege? Acum acest lucru e posibil pentru că Regele Charles le oferă doritorilor, pentru prima dată, șansa de a mânca și de a explora domeniul Castelului Balmoral din Scoția.

Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (1) jpg

Castelul Balmoral este locul unde Regina Elisabeta a murit în 2022 și unde Regele Charles și Camilla își petrec vacanțele. Acum, publicul va avea șansa de a vedea cu ochii săi domeniul, savurând o masă cu șapte feluri de mâncare inspirată de cele șapte camere pe care oaspeții le vor vizita în timpul unui tur al castelului. Masa va fi, de asemenea, combinată cu vinuri și muzică live.

Mâncărurile vor face parte din prima experiență culinară disponibilă la Balmoral, care a fost deschis și în timpul verii, dar fără opțiunea de a lua cina. Vara trebuia să plătiți 100 de lire sterline doar pentru un tur sau 150 de lire sterline pentru a include ceaiul de după-amiază. Dar acum prețurile cresc. Doritorii care vor să ia cina la Castelul Balmoral din Scoția trebuie să plătească 250 de lire sterline. Domeniul a numit-o o „experiență intimă și unică”.

„Alăturați-vă nouă pentru o „Seară la Balmoral” specială în această iarnă. „La sosire veți fi întâmpinați de un cimpoier tradițional înainte de a experimenta un tur exclusiv al interiorului castelului.

În urma turului, vă puteți bucura apoi de o experiență culinară special cu șapte feluri de mâncare rafinată, inspirată de cele șapte camere pe care le vizitați în cadrul turului interior al castelului. Masa va fi completată cu vinuri alese și muzică live, servită în restaurantul nostru recent reproiectat, creând o experiență cu adevărat memorabilă”.

Deși este o ofertă tentantă să mănânci o masă somptuoasă, completată cu vinuri excelente și să te bucuri de ambianța muzicii live, există, desigur, alternative mai ieftine pentru a vizita Castelul Balmoral. 

Get Your Guide oferă un tur din Aberdeen, pe un Balmoral Estate & Royal Deeside Tour, dar acest lucru nu include mâncare, însă prețul e mult mai mic. Puteți să vă plimbați în jurul domeniului pentru 85 de lire sterline. Civitatis oferă, de asemenea, o excursie de o zi la Castelul Balmoral și Royal Deeside pentru 85 de lire sterline.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Profimedia (2) jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Profimedia (6) jpg
Kate Middleton, Profimedia jpg
Regina Camilla, Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Prințesa Madeleine și Regina Silvia a Suediei, Profimedia (1) jpg
Regina Mary la deschiderea Parlamentului   Casa Regala daneza (2) jpg
Prințesa Anne și căpitanul Mark Phillips, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry, Regina Camilla  foto   GettyImages jpg
Harry în Africa PNG
Prințul Harry Foto Profimedia jpg
demisia lui Boris Johnson Regina Elisabeta jpg
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Prințul William și David Beckham Foto Profimedia (4) jpg
Printesa Beatrice si sotul Edoardo Mapelli Mozzi   Casa Regala jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia (3) jpg
Marius Borg   GettyImages 1270792070 jpg