Cât costă să închiriezi casa de vacanță a lui Kate Middleton și a lui William din Insulele Scilly

29 mai, 2023

Kate Middleton și Prințul William adoră să își petreacă vacanțele în Insulele Scilly. Fanii regali pot chiar să închirieze casa de vacanță preferată a cuplului, potrivit experților în turism.

kate  william profi6 jpg

Familia regală călătorește în multe părți ale lumii ca parte a responsabilităților lor, dar unde preferă să se relaxeze și să se destindă în timpul liber? Experții în călătorii de la Iglu Cruise au împărtășit unul dintre locurile de vacanță preferate ale Prințului William și ale lui Kate Middleton, notează express.co.uk

Uimitoarele insule Scilly sunt situate în vestul peninsulei Cornwall la 45 km de extrema vestică a Marii Britanii. Insulele, care sunt denumite frecvent "Caraibele din Cornwall", au unele dintre cele mai frumoase plaje și cele mai limpezi ape din Marea Britanie. Împreună cu copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, Prințul William și Kate Middleton au vizitat insula în octombrie 2020.

Ulterior, ei s-au întors în 2021. De asemenea, au fost văzuți făcând drumeții, discutând cu localnicii și mergând cu bicicleta pe insulă. Se presupune că familia se cazează în King Charles III's Dolphin House cât timp se află în oraș. Potrivit site-ului unității de cazare, doritorii pot să închirieze această magnifică casă cu șase dormitoare pentru 2.895 de lire sterline pe săptămână. În timpul șederii lor, ei vor avea acces la Tresco Abbey Garden, la Sea Garden și la facilitățile Tresco Island Spa, la terenurile de tenis și la terenurile de golf.

Site-ul oficial al unității de cazare transmite: „Dolphin House este o clădire mare și veche cu vedere spectaculoasă spre Round Island Lighthouse, amplasată într-o grădină privată, înconjurată de ziduri mari.

La parter, o sală de mese grandioasă, un living cu tavan înalt și o bucătărie pentru bucătari se reunesc pentru a oferi un spațiu amplu de petrecere a timpului liber. (...) Proprietatea este situată în mijlocul unei grădini împrejmuite cu ziduri”.

Prințul William are amintiri deosebit de importante despre insulă, deoarece el și fratele său Harry au fost duși acolo de părinții lor, regretata Prințesă Diana și Regele Charles, în 1989.

Prințul și Kate Middleton au fost adesea văzuți plimbându-se cu bicicleta pe insulă. Dave Mills, directorul global de aprovizionare de la Iglu Cruise, a declarat: „Tresco este o insulă de familie din Insulele Scilly, chiar în largul coastei Cornwall.

Cu o lungime de doar trei kilometri și jumătate în punctul cel mai lat, insula a fost declarată de guvern în 1975 drept o zonă de o frumusețe naturală excepțională. Este clar de ce destinația este atât de populară pentru familia regală, un paradis liniștit care oferă o evadare din Marea Britanie continentală. Cu toate acestea, oricine se poate bucura de frumoasele plaje din Tresco.

„Pe insulă vin sute de turiști pe tot parcursul anului, iar în lunile de vară temperaturile ajung până la 20 de grade Celsius”.

Foto: Getty Images, Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta   Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg