Cât costă sacoul verde în care a apărut îmbrăcată Prințesa Leonor? Îi stă tare bine în această culoare

11 iulie, 2024

Prințesa Leonor a Spaniei este din nou în centrul atenției în cadrul activităților privind decernarea Premiilor Fundației Prințesa de Girona.

Prințesa Leonor și Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg

Marți, 9 iulie, au început festivitățile pentru Premiile Prințesa de Girona 2024, eveniment care s-a încheiat ieri după-amiază cu o ceremonie de decernare a premiilor foarte așteptată.

Pentru al treilea an consecutiv, Prințesa Leonor și Prințesa Sofia au fost în centrul atenției. Ieri dimineață, cele două și-au continuat singure agenda oficială, ele au avut parte de o întâlnire cu tinerii din programele Fundației Prințesa de Girona, în Grădina Santa Clotilde. Alegerile lor vestimentară au fost din nou aplaudate. 

Prințesa Leonor adoptă de obicei un stil mai clasic, spre deosebire de sora sa, care mereu optează pentru outfituri mai lejere și mai puțin sofisticate. Se pare că tinerele au învățat secretele de stil ale mamei lor, Regina Letizia atrage mereu atenția la evenimentele la care ia parte. 

Sacoul verde al Prințesei Leonor

La bluza și pantaloni albi, Prințesa Leonor a asortat un sacou verde pentru apariția de ieri dimineață. E vorba despre un sacou într-o țesătură ușoară și elastică cu care a reușit să facă față căldurii și umidității tipice zonei. De cine e creat?

Sacoul vine de la una dintre mărcile preferate ale Reginei Letizia, Hugo Boss. Sacoul costa 399 de euro, dar acum e la reducere, la prețul de 219 euro. 

S-a încălțat precum franțuzoaicele

Dacă la evenimentul de marți a apărut într-o pereche de espadrile, cu un toc de șase centimetri, de la marca Macarena, ieri ea și-a completat look-ul excepțional cu pantoful confortabil pe care franțuzoaicele îl poartă de zeci de ani și care nu se demodează niciodată, indiferent de anotimp!

E vorba despre pantofii cu bot rotunjit și cu un toc bloc de cinci centimetri, de la marca Polin et Moi, care au un preț de 95,90 euro.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg