Cât de diferită era viaţa lui Meghan acum doar trei ani? Iată cum se distra în Noua Zeelandă!

18 iulie, 2018
meghan markle ducesa de sussex jpeg

Peste doar două luni, Ducii de Dussex vor merge într-un turneu regal în Noua Zeelandă, pentru a reprezenta coroana britanică, dar şi pentru Jocurile Invictus, patronate de Prinţul Harrry. Însă, aceasta nu va fi prima oară când Meghan va ajunge în această ţară, ea vizitând Noua Zeelandă şi-n urmă cu trei ani, când nici nu visa că va face parte din familia regală. Iată când de diferită era viaţa ei atunci!

Meghan va vizita iar Noua Zeelandă, însă de data aceasta din prisma unei ducese

Acum doar trei ani, Meghan ajungea în Noua Zeelandă pentru a petrece două săptămâni explorând şi vizitând atât insula nordică, cât şi pe cea sudică, şi documentând toată experienţa pe blogul ei, The Tig, pe care l-a închis odată cu anunţul logodnei cu Prinţul Harry. Experienţa ei a fost, aşadar, foarte diferită faţă de cea pe care o s-o aibă în octombrie, când va vizita Noua Zeelandă în calitate de Ducesă de Sussex.

Ea a călătorit cu autorulota în Noua Zeelandă, în 2015

În 2015, Meghan a avut o adevărată aventură în Noua Zeelandă. Ea a locuit şi călătorit cu o autorulotă, la sfatul colegului ei de platou, Gabriel Macht, şi a avut parte de cea mai amuzantă călătorie în viaţa ei. Povestind despre experienţa sa, Meghan a recunoscut că a fost mai frumos decât şi-ar fi închipuit şi că a călători cu autorulota prin Noua Zeelandă e total diferit faţă de experienţa pe care o poţi avea în America, cu autorulota, de exemplu: ”Aveam până şi flori proaspete în baie”. Ea a testat preparatele culinare, specifice zonei, în cele mai spectaculoase restaurante, precum „Botswana Butchery”, ori ”Vudu Cafe” din Queenstown, dar şi-a testat şi abilităţile sportive urcând pe Franz Josef Golfier şi vizitând coloniile foci.

image image

N-a ratat nici podgoriile din Marlborough ori experienţa de a înota alături de delfini pe coasta de sud. ”După zece zile petrecute într-o zonă de camping, poate vrei să-ţi închei vacanţa într-un loc mai spaţios.”, povestea Meghan, în 2015, care a locuit, câteva zile, şi-ntr-un ”bach” (locuinţă modestă din Insula  de Sud”, în Waiheke. Dar nu numai activităţile vor fi diferite, ci şi garderoba. Dacă în 2015, Meghan călătorea cu doar 3 bagaje, în octombrie ne aşteptăm să vedem zeci de ţinute schimbate, pentru diverse apariţii publice. De când a intrat în familia regală, Meghan a afişat ţinute în valoare de 1 milion de dolari.

image image image image


Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg