Cât de frumos au crescut copiii lui Nicolae al României! Imagini noi cu micuții Maria și Mihai

18 iulie, 2024

Nicolae și Alina-Maria ai României au doi copii adorabili, care cresc văzând cu ochii.

Nepotul regretatului Rege Mihai și soția lui, Alina-Maria de Roumanie, s-au aflat, weekendul trecut, în județul Neamț, acolo unde au participat la un eveniment muzical sprijinit de Asociația Mifne România, organizație care a reușit să fondeze la Piatra-Neamț al doilea centru din lume, după Elveția, dedicat detectării precoce și tratamentului intensiv al autismului timpuriu la copiii sub 2 ani.

Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg

Pe 16 iulie, cuplul regal român împreună cu cei doi copii adorabili ai lor, Maria și Mihai, au apărut într-o imagine postată pe Facebook de către Gabriela Doris, administrator al Fundației Doris, toți fiind îmbrăcați în haine de zi, casual șic. Cu această ocazie, am putut vedea cât de mult au crescut cei doi copii blonzi ai Principelui Nicolae, fiica cea mare, Maria-Alexandra, în vârstă de trei ani, fiind o copie fidelă a mamei sale.

Mezinul Mihai, născut în anul 2022, este la rândul său un băiețel blond adorabil, care are mai mult din trăsăturile tatălui său.

În periplul lor prin județul Neamț, Alina și Nicolae au fost și oaspeții unui glamping din Piatra-Neamț, care a postat, apoi, imagini cu cei doi bucurându-se de facilitățile resortului.

Am povestit despre potențialul turistic al zonei, nevoia de a de dezvolta un turism sustenabil care să pună în valoare comunitatea locală, dar și importanța găsirii unui echilibru între dezvoltarea turismului și nevoile comunității și ale mediului, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Zenzia Glamping.

Iar la evenimentul Vacanțe Muzicale, organizat în weekend în Piatra-Neamț, soția nepotului Regelui Mihai a atras toate privirile în ținuta ei superbă, de vară. Alina-Maria a ales o rochie albă midi, cu o tăietură îndrăzneață la nivelul corsetului, la care a accesorizat o pereche de pantofi metalizați și o geantă plic în tonuri deschise. Alina a ales să-și coafeze părul simplu, în bucle ușoare, naturale, iar machiajul și l-a păstrat de asemenea cât se poate de discret, așa cum o face de fiecare dată.

Per total, ținuta ei ne-a adus aminte de cele alese de Kate Middleton pentru aparițiile ei văratice, Prințesa de Wales preferând rochiile midi, cu fuste vaporoase, și părul coafat lejer, fără multe artificii stilistice.

Foto: Facebook, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg