Cât de gravă e problema de sănătate a lui Charlene de Monaco? Prinţesa a fost vizitată de Albert şi de copii în Africa de Sud

26 august, 2021
4 charlene de monaco jpg jpeg

Prinţesa Charlene de Monaco s-a reunit, în sfârşit, cu soţul ei şi cei doi gemeni ai lor după aproape trei luni în care au stat despărţiţi pe două continente.

Prinţul Albert de Monaco şi cei doi copii, Prinţesa Gabriella şi Prinţul Jacques, au ajuns în Africa de Sud pentru a fi cu Charlene, prinţesa recuperându-se în ţara natală după o boală misterioasă. În vârstă de 43 de ani, Charlene a fost văzută ultima oară în Principatul de Monaco în luna ianuarie şi şi-a mai văzut familia în luna iunie, când prinţul şi gemenii au vizitat-o pentru prima oară în ţara africană.

Charlene, originară din oraşul Cape Town, a rămas în ţara ei natală după ce a contractat o infecţie serioasă a sinusurilor. Mai mult, în urmă cu două săptămâni, aceasta a trecut printr-o operaţie care a durat patru ore, sub anestezie generală, fără ca oficialii palatului să clarifice dacă această intervenţie are legătură cu infecţia pe care a contractat-o Charlene.

În fotografiile pe care Charlene le-a postat pe pagina ei de Instagram şi-n care apare cu Albert şi cu cei doi gemeni de şase ani, prinţesa pare destul de fragilă, obosită şi slăbită, lucru care i-a făcut pe internauţi să se întrebe dacă nu cumva Palatul de la Monaco nu ascunde o problemă gravă de sănătate a lui Charlene.

Oficialii de la palat susţin că Charlene a stat atât de mult timp în Africa de Sud pentru că medicii nu îi dau voie să zboare cu avionul, lucru care pune paie de focul îngrijorării generale legate de starea de sănătate a lui Charlene.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}