Cât de modern e compleul de vară purtat de Regina Letizia! Costă 150 de euro și e din fibre naturale

8 august, 2024

Cu ținuta purtată zilele trecute în Palma de Mallorca, Regina Letizia a Spaniei a atras toate privirile!

Regina Letizia Foto Profimedia (7) jpg

În timp ce Regele Felipe al VI-lea se bucura de Jocurile Olimpice de la Paris, Regina Letizia a apărut zilele trecute în Palma de Mallorca cu fiicele sale, Prințesa Leonor și Infanta Sofia, dar și cu soacra ei, Regina Sofia.

Pentru această apariție relaxantă în Mallorca, Regina Letizia a dorit să poarte o ținută din două piese din voal de bumbac cu imprimeu tie-dye de la Babbaki, un brand creat în 2019 de surorile Beatriz și Andrea Pérez-Mas, care se bazează pe sustenabilitate prin crearea de articole de îmbrăcăminte atemporale și utilizarea fibrelor naturale.

Completul purtat de Regina Letizia e format dintr-un maiou delicat în roz și fucsia, care are un guler și închidere cu nasturi, bluză care costă 59,90 euro. În partea de jos, ea a avut o fustă din același material, care costă 89,90 euro.

Regina Letizia a Spaniei și-a asortat ținuta cu o geantă croșetată cu motive multicolore în estetică retro. Acest accesoriu este însoțit de o curea lungă din piele, astfel încât să poată fi purtată confortabil ca o geantă de umăr.

În privința pantofilor, ea a optat pentru o pereche de sandale cu curele din piele și o ușoară platformă pe talpă. Acestea sunt fabricate în Spania și sunt designul Tanit Butter de la Trenza (275 de euro). Pe cap, ea poartă ochelari de soare cu rame negre.

În privința bijuteriilor, în plus față de inelul Coreterno, Regina Letizia a apărut din nou cu cerceii Isabel Guarch Vents (895 de euro). Acești cercei superbi, care sunt realizați din aur de 18 carate și au un diamant natural central, au fost purtați pentru prima dată pe 3 august 2023 în timpul recepției pentru autoritățile din Insulele Baleare.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg