Cât de mult seamănă cu tatăl William! O nouă fotografie cu Prințesa Charlotte, care împlinește azi 8 ani

2 mai, 2023

Palatul regal britanic a postat un nou portret cu micuța și adorabila Prințesă Charlotte, cu ocazia celei de-a opta aniversări a acesteia, născută pe 2 mai.

Kate Charlotte profimedia 0768208223 jpg

Fotografiată de mama ei, Kate Middleton, ca și în anii precedenți, Charlotte a zâmbit larg către aparat, în ciuda câtorva dinți de lapte lipsă.

Lângă imaginea cu micuța Charlotte, pe contul de Instagram al Prinților de Wales scrie: „Prințul și Prințesa de Wales sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie a Prințesei Charlotte, înainte de a împlini opt ani”.

Și la fel ca în imaginile postate anul trecut pentru a marca ziua specială a lui Charlotte, și de data aceasta am putut observa asemănarea izbitoare dintre prințesă și tatăl ei, Prințul William, în vârstă de 40 de ani.

În fiecare an, William și Kate fac publice noi imagini pentru a marca zilele de naștere ale copiilor lor, fotografii realizate în general de mama lor, Prințesa de Wales. Așa s-a întâmplat, anul acesta, pe 23 aprilie, în cazul Prințului Louis, când mezinul a împlinit cinci ani și când părinții lui au postat două imagini adorabile cu prințul, așezat într-o roabă.

Chiar dacă ziua de naștere a lui Charlotte este azi, este pe 2 mai, se pare că micuța prințesă a fost sărbătorită mai devreme, și anume weekendul trecut, la Londra.

Prințesa a fost, fără îndoială, încântată de surpriza de dinainte de ziua de naștere pe care mama ei, Kate Middleton, i-a aranjat-o sâmbăta trecută: aceasta a invitat un grup de prietene de-ale lui Charlotte la Royal Opera House, pentru a vedea baletul Cenușăreasa, acolo unde fetele au fost lăsate să urce pe scenă, la sfârșitul spectacolului.

Un utilizator de Twitter a confirmat prezența lui Kate Middleton și a fiicei sale în public, iar un videoclip postat pe Instagram chiar a arătat-o pe Prințesa de Wales urcându-se după Charlotte, care se afla pe scenă.

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg