Cât de simplu s-a îmbrăcat Regina Letizia pentru acest eveniment! N-a excelat nici măcar cu bijuteriile

13 septembrie, 2024

Ieri, 12 septembrie, Regina Letizia a Spaniei a luat parte la deschiderea anului școlar 2024/2025 la Guadalajara.

Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg

Luni, 9 septembrie, Regina Letizia și-a reluat programul oficial de lucru după ce s-a împărțit între o vacanță de vară în Mallorca și la Jocurile Olimpice de la Paris. Acum, Regina Letizia a mers la deschiderea anului școlar 2024/2025 a avut loc la CEIP Maestra Plácida Herranz din Azuqueca de Henares, Guadalajara.

Acolo, Regina Letizia a Spaniei a purtat o bluză cu mânecă lungă, cu imprimeu de dungi orizontale și linii jacquard, guler rotund, încrețituri pe partea din față și mâneci clopot, care costă 150 de euro. Concret, acest articol vestimentar îi aparține designerului galician Roberto Verino care, lunea viitoare, pe 16, își va prezenta noua colecție de haine într-o prezentare virtuală în cadrul Mercedes-Benz Fashion Week Madrid. 

Creatorul de modă sugerează ca bluza să fie purtată cu pantaloni negri. O recomandare pe care Regina Letizia a vrut să o urmeze, deoarece pantaloni a îmbrăcat și ea în partea de jos. Mai exact, Regina Letizia poartă pantaloni cu talie înaltă, cu croială dreaptă, care sunt coordonați cromatic cu sandalele sale cu un toc de 5 centimetri și curele căptușite pe călcâi. Acestea sunt modelul Melanie 50 de la Hugo Boss, care costă 250 de euro, pe care le are și în alb. P

e 10 iulie 2024, în timpul ceremoniei de decernare a Premiilor Prințesei de Girona, la Centrul de Conferințe Costa Brava din Lloret de Mar, a debutat cu acești pantofi noi din garderoba ei. Per total, look-ul ei este perfect dacă sunteți în căutarea combinației perfecte de haine pentru întoarcerea la birou după vacanța de vară.

În privința accesoriilor, Regina Letizia nu a avut nicio geantă, însă în urechi a avut o pereche de cercei, iar pe deget inelul Coreterno, de care soția Regelui Felipe nu se desparte niciodată.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg