Cât ne-a lipsit această imagine! Toată Familia Regală, reunită la balconul Palatului Buckingham

15 iunie, 2024

Cei „4 fantastici” și-au făcut apariția la balconul oficial, satisfăcând nevoia supușilor de a-i vedea și de-a le confirma că evoluția sănătății lor este una bună.

Regele Charles, alături de Regina Camilla și moștenitorii tronului. FOTO: Profimedia
Regele Charles, alături de Regina Camilla și moștenitorii tronului. FOTO: Profimedia

E o zi mare pentru monarhia britanică, care ne-a demonstrat încă o dată forța ei de regenerare și de unitate, în cele mai grele condiții. Ziua Regelui, unul dintre marile evenimente de peste an, ne-a întrecut tuturor așteptările, prin emoția care plutea în aer și compasiunea pe care britanicii le-au arătat-o atât Regelui Charles, cât și nurorii sale, Prințesa Kate, ambii bolnavi de cancer și aflați sub tratament intensiv.

Vestea venită aseară dinspre Prințesa de Wales, care promitea să-și facă apariția la Trooping the Colour, a creat deja o așteptare în rândul publicului de-a o revedea și de-a i se confirma că este bine, în contextul în care bursa zvonurilor o dădeau absentă de la orice eveniment public regal pentru întreg restul anului. Ba chiar se vorbea că ar putea rămâne definitiv în umbră, creând îngrijorări fără precedent și scenarii cumplite pentru viitorul celor trei copii ai săi.

Dar iat-o, în sfârșit, pe Prințesa de Wales radiind și zâmbind toată, așa cum a făcut-o mereu, ținând aproape de copii și schimbând câteva vorbe cu socrii săi, regii Marii Britanii. Vizibil fragilă, cu talie plăpândă, ca un firicel, nimic altceva din aspectul său nu a trădat în vreun fel suferința prin care trece. Cu siguranță, echipa sa de stiliști și-a dat toată silința pentru ca în această mare zi a revenirii sale în prim-plan, de la teribilul anunț al diagnosticului de cancer încoace, Prințesa Kate să arate perfect, mai ales că se știa că întreg mapamondul va privi și va analiza în detaliu apariția sa. Și chiar a luat cu brio și acest examen de imagine, Kate Middleton alegând o ținută marinier pentru Trooping the Colour, în „dialog” stilistic cu ținuta fiicei sale, Prințesa Charlotte.

Tot astfel, și Regele Charles, ceva mai albit și mai consumat de boală, a încercat să aibă acea mină relaxată ca în zilele sale cele mai bune. Deși el a mai apărut în public, în încercarea de-a reveni treptat la activitatea sa, și pentru monarh această zi a fost una a confirmării stării sale bune de sănătate.

Și Regina Camilla a fost la înălțime, cu ținuta sa în nuanța oului de rață și cu celebru-i colier cu trei rânduri de perle, un machiaj și o coafură impecabile; iar Prințul William, care a dus greul, ca și ea, al reprezentării publice în această dificilă perioadă, a afișat un aer liniștit și optimist.

Și, dacă supușii abia așteptau să-i vadă din nou pe „cei 4 fantastici” ieșind la balconul Palatului Buckingham, la fel de nerăbdători au fost să-i revadă și pe cei trei copii ai prinților de Wales - Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis -, care sunt, mai ales în această perioadă, stâlpul emoțional al lui Kate Middleton.

Lor li s-au alăturat și Ducii de Edinburgh, Ducesa Sophie făcând impresie cu outfitul ei solar, de un galben luminos, care a dat o tentă veselă acestui tablou de familie, dar și fiica lor, Lady Louise Windsor, îmbrăcată într-o rochie înflorată. În cadru au mai apărut și Prințesa AnneSir Timothy Laurence, Ducii de Gloucester și Ducele de Kent.

FOTO: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg