Cât reușește Prințul Albert să mimeze un mariaj fericit? Zâmbetul lui Charlene e împietrit

12 septembrie, 2023

Prințul Albert de Monaco pare că se dă peste cap pentru a împăca pe soția sa, Prințesa Charlene. Cei doi fac exces de evenimente publice împreună, doar, doar dispar zvonurile legate de căsnicia lor care ar fi de fațadă.

Charlene și Albert în tribune, Profimedia jpg

Prințul Albert de Monaco a avut un comportament de adolescent înflăcărat, atipic. Să fie oare această efuziune romantică izvorâtă din insinuările din ce în ce mai dese ale presei mondene, care s-au grăbit să-i claseze în pragul divorțului?

Cei doi au urmărit live în tribune Cupa Mondială de Rugby, iar această apariție în doi a fost a ȘASEA într-o singură săptămână, după ce tabloidele au scris că Prințesa Charlene s-a mutat în Elveția și că apar împreună doar la evenimente. Mai mult, fosta amantă de culoare a Prințului Albert pare că-și face prezența simțită în Principat, mai mult ca de obicei. De aceea, tot tabloidele au scris că femeia stă la pândă să-l înhațe pe Prinț, dacă va deveni în curând disponibil.

Din ce se vede, Albert nu și-ar dori să fie lăsat în pace de Charlene. El s-a alintat în tribune, a cuprins-o în brațe și a încercat să fie cât se poate de haios, pentru a-i smulge zâmbete.

Albert și Charlene, Profimedia (1) jpg

Cu greu, dar a reușit. Însă se observă că Prințesa Charlene este oarecum distantă. Iar zâmbetele adesea îi împietresc pe chip. Nu suntem în măsură să judecăm, însă nu pare chipul unei femei autentic fericite.

Albert și Charlene, Profimedia (2) jpg

Cu toate acestea, iată că-și face datoria și se afișează public lângă soțul său, ori de câte ori este nevoie.

Prințesa Charlene de Monaco și-a făcut a șasea apariție alături de soțul ei, Prințul Albert, în opt zile, în timp ce cuplul regal a participat duminică la Cupa Mondială de Rugby de la Marsilia.

Fosta înotătoare olimpică, în vârstă de 45 de ani, a uimit într-un costum șic, complet negru, în timp ce a aplaudat Africa de Sud natală, care se înfrunta cu Scoția în turneu.

Charlene, una dintre cele mai elegante prințese, și-a păstrat naturalețea cu un machiaj dintre cele mai simple. Albert a optat pentru o ținută smart casual, purtând o cămașă albă deschisă la guler și pantaloni de costum gri.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg