Cățeii Reginei Elisabeta a II-a au participat la funeralii. Imagini sfâșietoare cu superbii Corgi

20 septembrie, 2022
Cățeii Reginei jpg

Durerea funeraliilor regale nu s-a simțit doar în inimile oamenilor. Superbii căței din rasa Corgi ai Reginei au participat la înmormântare, e drept, pe margine.

Ei au fost ținuți în lesă de doi angajați regali și au emoționat o lume întreagă cu privirile lor blânde și triste, de parcă înțelegeau perfect ce se întâmplă și că nu-și vor mai vedea niciodată draga lor stăpână. La un moment dat, Prințul Andrew a venit la ei și i-a mângâiat.

Muick și Sandy au așteptat trecerea cortegiului funerar în fața Castelului Windsor pe 19 septembrie 2022. Superbele exemplare erau nedespărțite de Maiestatea Sa și se aflau la Balmoral, cu ea, în ziua în care a părăsit această lume fizică.

Cățeii au revenit în Anglia cu avionul, alături de sicriul cu trupul neînsuflețit al Reginei și încă de pe aeroport ei au emoționat oamenii, care s-au întrebat cine le va mai da lor acum iubirea imensă pe care le-o oferea Elisabeta a II-a.

Răspunsul s-a aflat repede, cățelușii vor avea un nou cămin la fel de iubitor, la fiul fostei suverane, Prințul Andrew, și la fosta sa soție, Sarah Ferguson. El este și cel care i-a dăruit reginei cel mai tânăr exemplar, asta după o încercare nereușită. Regina a fost foarte tristă căci imediat după moartea Prințului Philip a pierdut un cățel, Andrew i-a adus altul, și acela a murit foarte repede, după care a primit un alt exemplar de Corgi, care iată s-a adaptat foarte bine familiei.

Iubirea Elisabetei pentru această rasă este foarte cunoscută, toată viața s-a înconjurat de flori, cai și căței Corgi. Există și un film de desene animate care spune povestea acestei iubiri a regretatului monarh pentru Corgi.

Ei au înduioșat o lume întreagă cu privirile triste de luni și cu modul în care s-au ghemuit pe caldarâm, ca într-o ultimă plecăciune pentru Maiestatea Sa, Regina.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg