Câți bani ar putea câștiga Meghan Markle din Instagram? Ducesa își pregătește revenirea

30 august, 2023

Meghan Markle poate câștiga sume impresionante de bani dacă revine pe Instagram și obține diverse contracte, susține un expert financiar.

Meghan Markle  jpeg

„M-aș aștepta ca ea să aibă rapid unul dintre cele mai urmărite conturi de pe Instagram", a declarat sâmbătă consilierul Eric Schiffer pentru Daily Mail, conform Page Six. „Sunt celebrități precum Kardashians care pot cere 1 milion de dolari și mai mult pentru o singură postare care promovează un produs.

Nu există niciun motiv pentru care Meghan Markle să nu poată câștiga astfel de onorarii". Mai multe surse au declarat în exclusivitate pentru sursa menționată că la începutul acestei luni că ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, și-a asigurat pseudonimul Instagram @meghan.

„Cum poate face bani dacă nici măcar nu are Instagram și nici nu intenționează să aibă unul?", se întreabă retoric sursa. Cu toate acestea, dacă Meghan Markle decide să își creeze un profil într-o zi, Schiffer a spus că "trebuie să fie atentă" pentru a nu fi văzută promovând tot felul de produse. „Ea se va alinia cu branduri și companii de calitate care sunt în ton cu convingerile ei politice și sociale", a adăugat el.

Până la acest moment, pseudonimul @meghan de pe Instagram a adunat deja aproape 820.000 de urmăritori fără nicio postare pe el. Nu se știe dacă într-adevăr e contul lui Meghan Markle, ea și Prințul Harry nu au făcut momentan declarații pe acest subiect. 

Zvonul privind revenirea fostei actrițe vine, de asemenea, în contextul în care se vorbește despre faptul că Meghan Markle își plănuiește revenirea în actorie. Vedeta, care și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în Montecito, California, alături de Prințul Harry și de copiii lor, a semnat în aprilie cu WME, firma lui Ari Emmanuel, un mare nume de la Hollywood.

„Agenția se va concentra pe dezvoltarea afacerilor ei în mai multe fațete ale agenției și ale ecosistemului său mai larg, inclusiv producția de film și televiziune, parteneriate de marcă și multe altele", a scris atunci agenția de talente pe Twitter. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg