Câţi bani va primi Meghan Markle după câştigarea procesului cu un important tabloid britanic? Este o sumă frumuşică!

29 decembrie, 2021
5 harry si meghan getty jpg jpeg

Anul se termină bine din punct de vedere financiar pentru Meghan Markle.

Aceasta ar putea fi mai bogată cu 1,5 milioane de lire sterline după bătălia ei în tribunal împotriva tabloidului englez Mail on Sunday, un proces care s-a întins pe trei ani şi din care ducesa a ieşit învingătoare.

Ducesa de Sussex a dat în judecată publicaţia în urma publicării de către aceasta a unor porţiuni din scrisoarea cu caracter privat pe care Meghan i-a trimis-o tatălui ei, Thomas Markle, în 2018. În urma pierderii procesului, publisherul englez Associated Newspapers, care deţine acest tabloid, a admis să îi plătească soţiei lui Harry despăgubiri financiare.

stanga
dreapta
6 meghan markle1 jpg jpeg
2 profimedia 0633804782 jpg jpeg
6 meg jpg jpeg
5 harry si meghan getty jpg jpeg

Echipa de avocaţi ai lui Meghan au calculate costurile legale la suma de 1,5 milioane de lire sterline, plătibile în 14 zile, după ce judecătorul a hotărât o sumă iniţială mai mică, de 835.000 de lire sterline. Meghan a câştigat, iniţial, procesul pentru încălcarea vieţii private, apoi tabloidul a făcut contestaţie, una care a fost pierdută, din nou, de publicaţia în cauză.

După câştigarea procesului, Meghan a declarat că este o victorie nu doar a ei, ci şi a tuturor celor care s-au temut să lupte pentru ceea ce este drept. "Încă din prima zi, am tratat acest proces ca pe o luptă importantă a binelui contra răului. Partea acuzată l-a tratat, în schimb, ca pe un joc fără nicio regulă", a mai spus soţia Prinţului Harry.Recente pe Ok! Magazine

kate5 jpg
Tom Cruise și Prințul William (3) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei jpg
el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg