Cauți un job… regal? Iată ce post oferă Regina Elisabeta a II-a și cât ai câștiga

Dacă simți că ocupația actuală nu te satisface sau dacă ești între joburi, oferta Reginei Elisabeta s-ar putea să pice la fix, mai ales că vorbim de o sarcină simplă, care este plătită anual cu… 22.000 de dolari.

regina elisabeta
Regina Elisabeta caută spălător de vase… regale!

Glumim noi, dar nevoia Reginei Elisabeta de personal este cât se poate de serioasă. Recent, pe site-urile de specialitate a apărut un job oferite de Majestatea Sa. Este vorba de ”spălător de vase”, în diferite castele precum Balmoral sau Windsor.

Așadar, pe lângă un salariu mai mult decât atractiv, Regina oferă cazare la Palat. Și nici măcar n-ai nevoie de experiență pentru a ocupa acest post.

”Te vei alătura unei echipe de catering care va pregăti și servi masa la cele mai înalte standarde. Vei contribui la menținerea curățeniei, asigurându-te că bucătarii vor avea la îndemână toate ustensilele curate. Vei curăța echipamentul și ustensilele pe care bucătarii le folosesc zi de zi și vei asista, de asemenea, la pregătirea mesei”, se preciza în respectivul anunț, la capitolul ”îndatoriri”.

La capitolul ”beneficii”, se menționa și faptul că angajatul va beneficia și de 33 de zile de concediu pe an. Așadar, ce mai aștepți? Mai e nevoie să spunem că oricând ai putea ”risca” întâlnirea cu un membru regal?

foto: arhivă OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA