Cauza răcelii dintre Ducesa Sophie și Meghan Markle: de ce a tratat-o soția lui Harry cu dispreț

11 ianuarie, 2024

Atacurile recente ale jurnalistului Omid Scobie, autorul cărții Endgame și prieten cu Megha Markle, asupra Ducesei de Edinburgh dau de înțeles că cele două femei nu s-ar fi înțeles prea bine.

Sophie Wessex, Ducesa de Edinburgh   profimedia 0762477255 jpg

În această carte, Sophie, soția Prințului Edward, a avut parte de o descriere deloc flatantă din partea prietenului lui Meghan Markle și-al Prințului Harry. Aceasta a fost criticată ca fiind „o bigotă în adevăratul sens al cuvântului”.

Cu toate acestea, umblă vorba că cele două femei s-au plăcut foarte mult atunci când Meghan a intrat în familia regală.

O sursă citată de publicația The Sun susține că lui Sophie i-a plăcut, inițial, foarte mult de Meghan. „Sophie a găsit-o pe Meghan simpatică și captivantă și i-a spus că o poate suna oricând, când are nevoie de sfaturi legate de relațiile cu unii dintre membrii regali mai complicati. Apoi, Meghan nu i-a mai dat niciun semn.” 

Meghan Markle Ducesa Sophie foto GettyImages 1425194212 jpg

Potrivit aceleiași surse, cele două femei obișnuiau să vorbească ore întregi, iar Meghan „avea multe întrebări” pentru Sophie. „Meghan a avut atât de multe întrebări, iar Sophie, care știe cum este să faci tranziția de la un om de rând la un regal, și-a oferit sfaturile cu dragă inimă.” Faptul că Meghan nu i-a mai dat, apoi, niciun semn a frustrat-o pe cumnata Regelui Charles. 

„Chiar ea a spus că ar fi fost frumos să primească o invitație la Frogmore Cottage (acolo unde locuiau Meghan și Harry, la mai puțin de jumătate de oră de casa lui Sophie) Însă asta nu s-a întâmlat.”

Revenind la cartea lui Scobie, acesta a scris despre Ducele și Ducesa de Edinburgh, cunoscuți anterior drept Contele și Contesa de Wessex, că au luat „în râs” interviul acordat lui Oprah Winfrey de Meghan și Harry, în 2021.

Mai mult, într-un interviu, Sophie ar fi întrebat sarcastic cine este Oprah, adăugând: „Știți, dacă nu vă plac emisiunile stil chat show, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să știți cine este Oprah. Nu în această țară, oricum”.

„Comentariile despre cea mai de succes femeie de culoare din lume și una dintre cele mai cunoscute fețe din divertisment au făcut-o să pară ca și cum trăiește sub pământ în cel mai bun caz și, în cel mai rău caz, bigotă".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG