Ce a declarat tatăl lui Meghan după ce fiica lui a devenit ”Ducesă de Sussex”? Meghan n-a vorbit cu el în ziua nunţii

21 mai, 2018
4 thomas meghan jpg jpeg

Trebuia s-o conducă la altar, în ziua nunţii cu Prinţul Harry. Totuşi, faptul că a fost operat pe inimă l-a împiedicat să ajungă în Anglia şi să-i fie alături fiicei sale în ziua cea mare. Desigur, toată această poveste a precedat alte evenimente nefericite şi scandaloase, în mijlocul cărora se află tatăl lui Meghan. Ce a făcut, aşadar, Thomas Markle Sr. în ziua în care fiica sa devenea ducesă în Marea Britanie?

Thomas regretă că a lipsit în ziua cea mare

Răspunsul e: se uita la televizor! Potrivit declaraţiei lui, acordată celor de la TMZ, bărbatul de 73 de ani a urmărit nunta fiicei lui cu Prinţul Harry al Marii Britanii la televizor, ca oricare alt om de rând, plin de ”fericire şi emoţie”. ”Fetiţa mea e o ducesă şi o iubesc atât de mult. (...) Când te uiţi cum copilul tău se căsătoreşte îţi trec prin minte o mulţime de gânduri. Fiecare amintire cu ea, din ziua în care s-a născut, din ziua în care am ţinut-o în braţe pentru prima dată... O să regret totdeauna faptul că nu am putut fi acolo şi că nu am putut să-mi ţin fiica de mână în ziua cea mare”, ar fi declarat Thomas pentru TMZ.

Thomas a atins şi subiectul sensibil referitor la ceilalţi copii ai lui, care au atacat-o până acum pe Meghan. ”Sper că Ducii de Sussex pot merge acum în luna de miere, pentru a se odihni şi relaxa, iar rudele mele să-i lase în pace”, ar fi mai zis tatăl lui Meghan Markle, într-o conversaţie telefonică avută cu jurnaliştii de la TMZ.

Potrivit spuselor lui, Meghan nu şi-a făcut timp pentru a-l apela în ziua nunţii.

Doria a fost alături de fiica sa, în ziua cea mare

Amintim că Doria Rangland a fost singurul membru din familia lui Meghan Markle care a participat la nunta regală. Meghan i-a avut, în schimb, pe toţi prietenii ei aproape. De la colegii de platou, din ”Suits”, şi până la prieteni din copilărie, toţi i-au stat aproape fostei actriţe în ziua cea mare.Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg