Ce a făcut Prințul Charles la o oră după ce s-a născut Prințul Harry?

Acum, își iubește băieții în egală măsură și se bucură atunci când are ocazia să stea în prezența lor. Totuși, situația nu a fost așa încă de la nașterea lor. Într-un documentar prezentat de ”National Geographic”, Prințesa Diana a dezvăluit că Prințul Charles n-a fost deloc fericit când a aflat că cel de-al doilea copil al lor este un băiat și că moștenește trăsăturile fizice ale familiei Spencer: pistrui și păr roșcat.

Prezent. Charles alături de cei doi băieții ai lui: Harry și William

Vorbind despre nașterea celui de-al doilea copil al lor, dar și despre relația tensionată dintre ei, Lady Di a mărturisit că a ales să ascundă sexul Prințului Harry până la naștere, pentru că știa că Prințul Charles își dorește cu disperare o fetiță. ”Am știut că e băiat pentru că am văzut la ecografie și nu i-am spus pentru că știam că vrea doi copii, însă ca unul dintre ei să fie fată. Primul lucru pe care mi l-a spus după ce am născut a fost <<Oh, Doamne! E băiat și are și părul roșcat>>. După aceste vorbe, ceva în mine s-a schimbat. Acela a fost și momentul în care știam că s-a întors la amanta lui”, poate fi auzită spunând Lady Di în acel documentar.

La nașterea Prințului Harry

Mai mult de atât, potrivit unor înregistrări video, prezentate într-un alt documentar, aflăm că imediat după i-a dus la Palatul Kensington pe soția și pe cel de-al doilea copil, el a ieșit să joace polo alături de prietenii lui. Pe atunci, presa se întreba cum de Prințul Charles se poate gândi la polo la doar o oră după ce fiul său nou-născut a ajuns acasă. Acest fapt, dar și declarațiile lui din presă în legătură cu ”culoarea nedefinită a părului” fiului său, au conturat ideea că Prințul Charles nu a fost tocmai fericit la nașterea celui de-al doilea băiat al său.

Familia lor.
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA