Ce a făcut Prinţul William în timpul despărţirii de Kate din 2007?

22 noiembrie, 2018
1 william kate jpg jpeg

Puţini ştiu că relaţia Prinţului William cu Kate de dinainte de căsătorie n-a fost lipsită de suişuri şi coborâşuri. În 2007, de exemplu, cuplul a luat o pauză, pe care fiecare dintre ei a gestionat-o aşa cum a vrut.

Astfel, dacă Kate a profitat de ocazie şi a socializat cu diverse persoane la evenimente oficiale, la care mergea alături de părinţii ei, William a preferat... aventura! El a mers într-un trip cu băieţii, la care au fost invitate numai domnişoare sexy şi dornice de aventură.

Cel care a pus la cale toată experienţa a fost Guy Pelly, prietenul lui William, pe care Kate nu l-a simpatizat nicicând. El a fost cel care a organizat o petrecere pe iaht, la care l-a invitat pe Prinţul William, pe atunci singur, şi multe domnişoare. Din nefericire pentru Wills toată istoria a ajuns pe prima pagină a ziarelor de scandal, jurnaliştii întrebându-se ce se întâmplă cu relaţia cu Kate.

Întrebările au rămas, însă, fără ecou, căci nimeni nu a vrut să comenteze pe baza situaţiei. Pe atunci, Clarence House a emis un comunicat oficial în care au precizat că ”familia regală nu comentează viaţa privată a Prinţului William”. Un lucru e sigur, cele întâmplate au fost ca un trigger pentru Kate şi William, căci cei doi s-au împăcat în scurt timp.

Kate şi William au avut, însă, de înfruntat nişte întrebări incomode despre această despărţire în timpul interviului dat odată cu anunţul logodnei lor, în 2010. ”La acea vreme nu eram fericită cu situaţia, dar asta m-a transformat într-o persoană mai puternică”, declara Kate, în timpul interviului, despre despărţirea din 2007 de William.

La rându-i, William a pus despărţirea pe baza imaturităţii. ”Eram amândoi foarte tineri. Amândoi încercam să ne descoperim personalităţile, să aflăm cine suntem. A fost o pauză de care aveam amândoi nevoie. Totul a dus înspre mai bine”, a declarat Prinţul, fiind aprobat de Kate, în timpul interviului.Recente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg