Ce a fost obligată să facă Kate Middleton înainte de căsătoria cu William? E mult prea intim

16 martie, 2023

Noi dezvăluiri despre Kate Middleton au fost făcute recent! E vorba despre intimitatea Prințesei de Wales!

Kate Middleton, nuntă (1) jpg

Căsătoria Prințului William cu Kate Middleton în 2011 a fost un eveniment grandios, dar și o premieră pentru familia regală britanică deoarece moștenitorul tronului și-a ales o mireasă care nu face parte din vreo familie regală sau din aristocrație.

Acum, în cartea „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family”a lui Tom Quinn s-au făcut publice dezvăluiri surprinzătoare despre condițiile în care William s-a căsătorit cu Kate. Autorul transmite că mariajul celor doi a fost probabil permis datorită „precauțiilor obișnuite” care au fost luate în prealabil.

Tom Quinn explică pe larg respectivele precauții: „Anumite teste sunt întotdeauna efectuate pentru a se asigura că o viitoare regină poate avea copii. Dacă Kate nu ar fi fost fertilă, nu există nicio îndoială că mariajul ar fi fost anulat”. Autorul dezvăluie că și Lady Diana Spencer a fost supusă acelorași teste medicale înainte de nunta cu Charles, în 1981.

„Diana s-a plâns, într-o scurtă întâlnire cu autorul de față, că, în toată inocența, a crezut că verificările sale premaritale au legătură cu starea generală de sănătate, realizând mai târziu că, de fapt, a fost testată pentru fertilitate.

‘Eram atât de inocentă încât am fost de acord cu totul în acea etapă’, a spus ea”, dezvăluie Tom Quinn. Autorul sugerează că Prințesa Kate Middleton „trebuie să fi știut cu exactitate ce se întâmpla, dar ea nu este și nici nu a fost vreodată o rebelă”.

Nunta lui William și a lui Kate este în continuare numită nunta regală a secolului. Kate Middleton a arătat uluitor în rochia ei de mireasă Alexander McQueen. A fost un moment cu totul și cu totul special când a intrat în Westminster Abbey pe covorul roșu, iar la altar a stat alături de William. Cei doi au împreună trei copii, pe Prințul George, Prințesa Charlotte și pe Prințul Louis.

Deșii micuții au sânge regal, ei nu se bucură de un tratament preferențial la școală. Frații sunt cunoscuți pur și simplu ca George Wales, Charlotte Wales și Louis Wales de către prietenii lor de la școală, dar și de către profesori. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg
Printesa Mary de Windsor, singura aliata a lui Wallis Simpson jpg
harry archie meghan markle jpeg
Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg
Charles, William și Harry jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg
Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg