Ce a împins-o pe Kate Middleton să ia parte la Trooping the Colour, după atâtea luni de absență publică

18 iunie, 2024

După 173 de zile de absență din lumina reflectoarelor pe fondul operației abdominale și a diagnosticului și tratamentului pentru cancer, Kate Middleton a revenit triumfător în viața publică, la Trooping the Colour, pe 15 iunie.

Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (8) jpg

Revenirea lui Kate Middleton în viața publică după diagnosticul de cancer a avut loc la unul dintre cele mai importante momente din calendarul regal britanic: Trooping the Colour, pe 15 iunie. Cu doar câteva ore înainte de parada de ziua de naștere a Regelui Charles s-a aflat că Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, va participa eveniment, iar fanii regali au fost în delir când au văzut-o luând parte la plimbările cu trăsura alături de copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, precum și salutând mulțimea de la balconul Palatului Buckingham. 

Înainte de 15 iunie, mulți se întrebau când își va face Kate Middleton revenirea publică, căci din luna decembrie a anului trecut ea nu a mai fost prezentă la angajamentele regale. A stat departe de public, căci a fost operată, iar apoi a început chimioterapia, căci a fost diagnosticată cu cancer. 

Potrivit publicației Daily Mail, Kate Middleton a ales să revină la Trooping the Colour pentru cei trei copii ai săi și de dragul socrului ei, Regele Charles, care urmează și el un tratament împotriva cancerului. Jurnalistul Rebecca English a dezvăluit: „Pentru ca cei mici să fie acolo și să joace un rol deplin, să se plimbe în trăsura trasă de cai, să urmărească trupele defilând și să apară la balconul Palatului Buckingham, Kate Middleton a trebuit să fie acolo pentru a ține "puștii" sub control, deoarece tata, Prințul William, a apărut călare.

Pentru Kate, a existat, de asemenea, determinarea de a-l susține pe socrul de care a devenit din ce în ce mai apropiată de-a lungul anilor și cu care acum împarte legătura deloc de invidiat a unei lupte serioase pentru sănătate”. 

Un moment surprinzător a avut loc când familia regală britanică a ieșit pe balconul Palatului Buckingham, Prințul William a fost fotografiat trăgându-l afectuos de urechi pe Louis, fiul cel mic, în timp ce Kate privea și rânjea.

În ceea ce o privește pe Prințesa de Wales, nu se așteaptă ca Kate să revină la îndatoririle regale cu normă întreagă până când nu se va recupera complet. Surse regale au declarat că îndatoririle publice vor fi măsurate în funcție de cum se simte.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Sophie Ducesa de Edinburgh la crama Domaine Evremond, Profimedia (3) jpg
Regina Mary, Regele Frederik, Prințul moștenitor Christian și frații lui Foto Getty Images (3) jpg
Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
Regina Letizia a Spaniei profimedia 0912123343 jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg