Ce a împins-o pe Kate Middleton să ia parte la Trooping the Colour, după atâtea luni de absență publică

18 iunie, 2024

După 173 de zile de absență din lumina reflectoarelor pe fondul operației abdominale și a diagnosticului și tratamentului pentru cancer, Kate Middleton a revenit triumfător în viața publică, la Trooping the Colour, pe 15 iunie.

Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (8) jpg

Revenirea lui Kate Middleton în viața publică după diagnosticul de cancer a avut loc la unul dintre cele mai importante momente din calendarul regal britanic: Trooping the Colour, pe 15 iunie. Cu doar câteva ore înainte de parada de ziua de naștere a Regelui Charles s-a aflat că Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, va participa eveniment, iar fanii regali au fost în delir când au văzut-o luând parte la plimbările cu trăsura alături de copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, precum și salutând mulțimea de la balconul Palatului Buckingham. 

Înainte de 15 iunie, mulți se întrebau când își va face Kate Middleton revenirea publică, căci din luna decembrie a anului trecut ea nu a mai fost prezentă la angajamentele regale. A stat departe de public, căci a fost operată, iar apoi a început chimioterapia, căci a fost diagnosticată cu cancer. 

Potrivit publicației Daily Mail, Kate Middleton a ales să revină la Trooping the Colour pentru cei trei copii ai săi și de dragul socrului ei, Regele Charles, care urmează și el un tratament împotriva cancerului. Jurnalistul Rebecca English a dezvăluit: „Pentru ca cei mici să fie acolo și să joace un rol deplin, să se plimbe în trăsura trasă de cai, să urmărească trupele defilând și să apară la balconul Palatului Buckingham, Kate Middleton a trebuit să fie acolo pentru a ține "puștii" sub control, deoarece tata, Prințul William, a apărut călare.

Pentru Kate, a existat, de asemenea, determinarea de a-l susține pe socrul de care a devenit din ce în ce mai apropiată de-a lungul anilor și cu care acum împarte legătura deloc de invidiat a unei lupte serioase pentru sănătate”. 

Un moment surprinzător a avut loc când familia regală britanică a ieșit pe balconul Palatului Buckingham, Prințul William a fost fotografiat trăgându-l afectuos de urechi pe Louis, fiul cel mic, în timp ce Kate privea și rânjea.

În ceea ce o privește pe Prințesa de Wales, nu se așteaptă ca Kate să revină la îndatoririle regale cu normă întreagă până când nu se va recupera complet. Surse regale au declarat că îndatoririle publice vor fi măsurate în funcție de cum se simte.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg