Ce a schimbat Kate la machiajul ei? Mulți spun că arată cu 10 ani mai tânără!

Pe 9 ianuarie, Ducesa de Cambridge a împlinit 35 de ani. O vârstă pe care, clar, n-o arată și la care o găsim mai interesantă ca oricând pe soția Prințului William. Un amănunt s-a schimbat, însă, la aspectul lui Kate de-a lungul anilor.

QUIDENHAM, NORFOLK - JANUARY 24:  Catherine, Duchess of Cambridge during an official visit to receive an update on The Nook Appeal at EACH on January 24, 2017 in Quidenham, Norfolk.  HRH is Royal Patron of EACH (East Anglia's Children's Hospices) and launched The Nook Appeal in 2014. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)
Așa arată în prezent.

Specialiștii de beauty au realizat că Ducesa de Cambridge a făcut câteva schimbări în trusa sa de machiaj în ultimii ani, renunțând la unele artificii și ținându-și look-ul cât mai aproape de natural.

Știm deja că se machiază singură, căci ne-a mărturisit chiar ea, așa că bănuim că a fost o schimbare pe care ea a simțit nevoia s-o facă, odată cu nașterea celui de-al doilea copil. Vorbim despre faptul că-n ultimii doi-trei ani, Kate a renunțat la tuș, care era nelipsit în kit-ul ei de înfrumusețare. O schimbare binevenită, căci creionarea excesivă a ochilor ei îi făcea să pară mai mici.

kate-Middleton
Obișnuia să folosească creion de ochi / tuș la fiecare apariție în public.

Un alt lucru pe care l-a schimbat Kate la rutina ei de make-up este faptul că nu mai optează pentru un blush atât de nuanțat precum o făcea în primii ani de ședere la Buckingham. O schimbare pe care au observat-o și beauty-adviserii: ”Schimbând unele lucruri în rutina ei de make-up, Kate a reușit să se transforme. Suntem cu toții de acord că noul ei look este mult mai reușit și mai potrivit pentru ea”.

foto: getty images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA