Ce a vorbit Kate Middleton cu Regina Rania la nunta din Iordania! Un cititor pe buze a dezvăluit discuția

5 iunie, 2023

Prințul William și Kate Middleton, în calitate de Prinț și Prințesă de Wales, au fost invitați pe 1 iunie la nunta prințului moștenitor Hussein și a prințesei Rajwa în Iordania.

Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780774709 jpg

Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William au fost întâmpinați joi, 1 iunie, de familia regală iordaniană la nunta prințului moștenitor Hussein și a actualei prințese Rajwa, la Amman, iar potrivit unui cititor de buze, Regina Rania a fost interesată de copiii cuplului. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis nu au fost la ceremonie, dar ei au fost mereu în gândurile părinților lor, căci Kate și William ar fi fost surprinși discutând cu Regina Rania și cu Regele Abdullah al II-lea chiar despre micuții lor, înainte de fastuosul eveniment.

Un cititor de buze a dezvăluit exact ce și-au spus cele două cupluri regale când s-au întâlnit înainte de ceremonia de la somptuosul Palat Zahran. Jeremy Freeman a declarat pentru Mirror că, în timp ce membrii familiei regale schimbau diferite impresii, Abdullah i-a spus lui William "mă bucur să te văd", după care i-a zis lui Kate Middleton "este o plăcere să te văd". După ce Prințul William și Regina Rania s-au sărutat pe obraji, se crede că aceasta ar fi spus: "Mă bucur să vă văd, ce mai fac copiii voștri?".

Imediat după Prințul William iese din cadru, ceea ce face imposibilă descifrarea răspunsului său, însă Regina Rania continuă discuția cu "asta e bine".

Kate Middleton, superbă la nunta din Iordania

Prințesa de Wales a întors toate privirile la nunta din Iordania. Ea a apărut prima dată într-o rochie roz pal Elie Saab, continuând tendința de a purta roz la angajamentele publice.

Culmea, și Prințesa Rajwa a ales, de asemenea, Elie Saab pentru rochia de mireasă extravagantă, cu trenă lungă și voal rafinat, iar apoi a îmbrăcat rochie Dolce & Gabbana pentru recepție, acolo unde și Kate Middleton a impresionat. 

Prințesa de Wales a îmbrăcat o rochie strălucitoare.

Wiliam si Kate profimedia 0780889592 jpg

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg