Ce a vorbit Kate Middleton cu Regina Rania la nunta din Iordania! Un cititor pe buze a dezvăluit discuția

5 iunie, 2023

Prințul William și Kate Middleton, în calitate de Prinț și Prințesă de Wales, au fost invitați pe 1 iunie la nunta prințului moștenitor Hussein și a prințesei Rajwa în Iordania.

Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg

Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William au fost întâmpinați joi, 1 iunie, de familia regală iordaniană la nunta prințului moștenitor Hussein și a actualei prințese Rajwa, la Amman, iar potrivit unui cititor de buze, Regina Rania a fost interesată de copiii cuplului. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis nu au fost la ceremonie, dar ei au fost mereu în gândurile părinților lor, căci Kate și William ar fi fost surprinși discutând cu Regina Rania și cu Regele Abdullah al II-lea chiar despre micuții lor, înainte de fastuosul eveniment.

Un cititor de buze a dezvăluit exact ce și-au spus cele două cupluri regale când s-au întâlnit înainte de ceremonia de la somptuosul Palat Zahran. Jeremy Freeman a declarat pentru Mirror că, în timp ce membrii familiei regale schimbau diferite impresii, Abdullah i-a spus lui William "mă bucur să te văd", după care i-a zis lui Kate Middleton "este o plăcere să te văd". După ce Prințul William și Regina Rania s-au sărutat pe obraji, se crede că aceasta ar fi spus: "Mă bucur să vă văd, ce mai fac copiii voștri?".

Imediat după Prințul William iese din cadru, ceea ce face imposibilă descifrarea răspunsului său, însă Regina Rania continuă discuția cu "asta e bine".

Kate Middleton, superbă la nunta din Iordania

Prințesa de Wales a întors toate privirile la nunta din Iordania. Ea a apărut prima dată într-o rochie roz pal Elie Saab, continuând tendința de a purta roz la angajamentele publice.

Culmea, și Prințesa Rajwa a ales, de asemenea, Elie Saab pentru rochia de mireasă extravagantă, cu trenă lungă și voal rafinat, iar apoi a îmbrăcat rochie Dolce & Gabbana pentru recepție, acolo unde și Kate Middleton a impresionat. 

Prințesa de Wales a îmbrăcat o rochie strălucitoare.

Wiliam si Kate profimedia 0780889592 jpg

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry foto  GettyImages jpg
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles Foto Getty (2) jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  Shuttestock jpg
Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg
Rania și Rajwa, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong  profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles  profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles foto  GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC  pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg