Ce alegere vestimentară neobișnuită! Regina Letizia, sexy într-un outfit atipic

Rare sunt ocaziile în care o vedem pe Regina Spaniei, sau orice altă regalitate, în pantaloni. Asta pentru că, de regulă, merge la evenimente somptuoase unde se pretează doar rochii de gală sau fuste voluminoase și cămăși prețioase. Zilele trecute, însă, Regina Letizia a mers la un altfel de eveniment, motiv pentru care a și îmbrăcat un outfit atipic.

Un altfel de outfit!

În weekend-ul trecut, Regii Spaniei au vizitat orășelul Porenu, din Villaviciosa, Spania. Cei doi au îmbrăcat, cu această ocazie, ținute mai puțin prețioase decât cele pe care obișnuiau să le poarte în public, căci, de data aceasta, au avut în program activități mai puțin obișnuite pentru ei, de exemplu săpatul și plantatul copacilor.

Regele Felipe a fost îmbrăcat în culori asemănătoare cu cele purtate de soția sa

Așadar, cu această ocazie, am putut-o vedea pe Letizia purând un pulover simplu, de la Hugo Boss, asortat unei perechi de pantaloni Massimo Dutti, care se găsesc la prețul de 89 de dolari. Un outfit destul de neobișnuit pentru Regina Spaniei, dat fiind faptul că mai mereu o vedem în rochii elegante sau în fuste midi. Și-a completat look-ul cu o curea Hugo Boss, pantofi Magrit, și un clutch Adolfo Dominguez. Ne bucurăm, așadar, să vedem că Regina Letizia putea strica registrul vestimentar la nevoie și că excelează, la nivel stilistic, oriunde s-ar duce.

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA