Ce animal de companie au copiii Ducesei de Cambrige

Kate Middleton și Prințul William încearcă să le ofere celor doi copii ai lor o copilărie normală, așa că, de curând, au dezvăluit că Prințul George și surioara sa, care a împlinit acum câteva zile un an, au deja un animal de companie.

Clanul Cambridge, în formație completă
Clanul Cambridge, în formație completă

Prezentă la un eveniment oficial la Hampton Court Palace, ieri, Ducesa de Cambridge a mărturisit că Prințul George și Prințesa Charlotte învață încă de pe acum să fie responsabili. Kate a povestit că cei doi copii ai săi au grijă de un… hamster. Unul pe care îl cheamă Marvin, și pe care Prințesa Charlotte îl îndrăgește foarte mult.

”Ne-a povestit că are un hamster și că Charlotte se bucură atunci când hamsterul o gâdilă cu mustățile sale”, a povestit Darcy, o fetiță de nouă ani, căreia Ducesa i s-a adresat la acea petrecere de la Hampton Court Palace.

Pe lângă acestea, Ducesa ar fi povestit și că-n copilărie ar fi avut chiar ea doi porcușuri de guineea, pe care îi chema ”Sare„ și ”Piper”.

Totuși, trebuie să precizăm că Marvin nu este tocmai primul animal de companie al Ducilor de Cambridge. James Middleton, fratele Ducesei, le-a dăruit Ducilor un cocker spaniol, pe nume Lupo, imediat după nunta lor, din aprilie 2011.

foto: arhivă OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA