Ce apariție electrică! Ducesa de Sussex a impresionat cu o nouă apariție reușită

De-abia s-au căsătorit, însă Regina Elisabeta nu le-a permis tinerilor însurăței să aibă agenda liberă. Dimpotrivă! Au, poate, cele mai multe îndatoriri regale, mai ales că acum Ducesa de Cambridge se află în concediu de maternitate. Așa se face că Ducii de Sussex au bifat o nouă apariție publică, la un eveniment al Commonwealth-ului.

Meghan și Harry au participat la o recepție a Commonwealth-ului

Ieri, Meghan l-a însoțit pe Prințul Harry la o recepție a liderilor din Commonwealth, găzduită de secretarul general al Commonwealth-ului. Acolo, Ducesa de Sussex a avut o apariție electrică, purtând un outfit extrem de stylish, într-o nuanță de galben. Rochia maxi, conică, a fost semnată de Brandon Maxwell, și i-a venit ca turnată fostei actrițe. Și-a completat look-ul doar cu o pereche de stilettos nude, optând să renunțe la bijuterii și clutch la această petrecere. Un look minimalist, extrem de elegant și de efect. Nu vi se pare?

Alegerea culorii acestei ținute a fost surprinzătoare, mai ales că Ducesa de Sussex a ales, până acum, să poarte tonuri neutre. Totuși, există o explicație pentru această alegere îndrăzneață a lui Meghan. Conform protocolului regal, doar regina Elisabeta are voie să poarte culori tari, atunci când iese în public, pentru a putea fi reperată cu ușurință. Însă, cum monarhul britanic a lipsit de la acest eveniment, Meghan și-a permis să poarte astfel de culoare, atât de puternică.

foto: GettyImages

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA