Ce-are de împărțit Regina Letizia cu Regina Greciei? Povestea unui conflict vechi

27 ianuarie, 2023

Între Regina Letizia a Spaniei și Marie Chantal, noua regină a Greciei, există un conflict vechi și neștiut de mulți.

Letizia Marie Chantal profimedia 0749948527 jpg

Cu toate acestea, cele mai recente poze cu cele două, de la înmormântarea Regelui Constantin al Greciei, ni le arată mergând braț la braț și zâmbind. Să fi lăsat Letizia și Marie Chantal, soția lui Pavlos (noul rege cu numele al Greciei), disensiunile deoparte?

Momentul tandru dintre cele două doamne a fost o surpriză plăcută pentru fanii regali, știut fiind că cele două regine erau în relații proaste în urma unui incident care a implicat-o pe soacra Letiziei, fosta Regină Sofia a Spaniei.

Totul a pornit în urma acelei ciocniri controversate dintre Letizia și Sofia la Catedrala din Palma de Mallorca după Liturghia de Paște din anul 2018. Regina Letizia a fost filmată blocându-și soacra să se fotografieze împreună cu nepoatele ei, Leonor și Sofia, moment care a fost capturat de camerele de filmat și care a generat un adevărat scandal la palatul spaniol.

Marie-Chantal, care are o legătură de rudenie directă cu Sofia (ultima este mătușa soțului ei, Pavlos), nu s-a abținut când a fost vorba de a-și exprima opinia asupra scenei tensionate.

„Ceea ce s-a întâmplat mă face atât de furioasă”, a comentat ea, înainte de a-i răspunde unui alt utilizator de Twitter: „Nicio bunică nu merită acest tip de tratament! Wow, (Letizia) și-a arătat adevărata față!”.

Marie Chantal și Prințul Pavlos
Marie Chantal și Prințul Pavlos

Este a doua oară în câteva luni când cele două soții de regi se întâlnesc, după altercația care a generat această reacție dură a americancei Marie Chantal. Ambele femei au fost prezente și la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, în septembrie anul trecut, dar nu au fost observate a avea vreo interacțiune cu acea ocazie.

La înmormântarea ultimul rege grec, lucrurile au stat altfel ca urmare a faptului că Prințul moștenitor Pavlos și Marie Chantal au fost cei care au primit condoleanțele invitaților regali prezenți la funeraliile de la Atena.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg