Ce-are de împărțit Regina Letizia cu Regina Greciei? Povestea unui conflict vechi

27 ianuarie, 2023

Între Regina Letizia a Spaniei și Marie Chantal, noua regină a Greciei, există un conflict vechi și neștiut de mulți.

Letizia Marie Chantal profimedia 0749948527 jpg

Cu toate acestea, cele mai recente poze cu cele două, de la înmormântarea Regelui Constantin al Greciei, ni le arată mergând braț la braț și zâmbind. Să fi lăsat Letizia și Marie Chantal, soția lui Pavlos (noul rege cu numele al Greciei), disensiunile deoparte?

Momentul tandru dintre cele două doamne a fost o surpriză plăcută pentru fanii regali, știut fiind că cele două regine erau în relații proaste în urma unui incident care a implicat-o pe soacra Letiziei, fosta Regină Sofia a Spaniei.

Totul a pornit în urma acelei ciocniri controversate dintre Letizia și Sofia la Catedrala din Palma de Mallorca după Liturghia de Paște din anul 2018. Regina Letizia a fost filmată blocându-și soacra să se fotografieze împreună cu nepoatele ei, Leonor și Sofia, moment care a fost capturat de camerele de filmat și care a generat un adevărat scandal la palatul spaniol.

Marie-Chantal, care are o legătură de rudenie directă cu Sofia (ultima este mătușa soțului ei, Pavlos), nu s-a abținut când a fost vorba de a-și exprima opinia asupra scenei tensionate.

„Ceea ce s-a întâmplat mă face atât de furioasă”, a comentat ea, înainte de a-i răspunde unui alt utilizator de Twitter: „Nicio bunică nu merită acest tip de tratament! Wow, (Letizia) și-a arătat adevărata față!”.

Marie Chantal și Prințul Pavlos
Marie Chantal și Prințul Pavlos

Este a doua oară în câteva luni când cele două soții de regi se întâlnesc, după altercația care a generat această reacție dură a americancei Marie Chantal. Ambele femei au fost prezente și la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, în septembrie anul trecut, dar nu au fost observate a avea vreo interacțiune cu acea ocazie.

La înmormântarea ultimul rege grec, lucrurile au stat altfel ca urmare a faptului că Prințul moștenitor Pavlos și Marie Chantal au fost cei care au primit condoleanțele invitaților regali prezenți la funeraliile de la Atena.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Felipe și a vizitat fiica în Armată jpg
FotoJet Meg și Wallis jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149997 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, in turneu european la 100 de ani dupa Regele Ferdinand si Regina Maria   Casa Regala jpg
Kate si William in Windsor  jpg
Regele Charles jpg
Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg