Ce-au declarat părinții lui Meghan Markle după anunțul logodnei fiicei lor cu Prințul Harry?

Așteptarea a luat sfârșit! Astăzi, un comunicat oficial venit din partea familiei regale britanice anunța logodna dintre actrița americană Meghan Markle și Prințul Harry al Marii Britanii. Imediat după acest anunț, părinții lui Meghan, respectiv Thomas Markle și Doria Ragland, au emis, la rândul lor, un comunicat oficial prin care le-au urat îndrăgostiților toate cele bune și i-au felicitat pentru pasul făcut în relația lor.

În imagine: Prințul Harry, Meghan și mama acesteia, Doria

”Suntem incredibil de fericiți pentru Meghan și Harry. Fiica noastră a fost dintotdeauna o persoană blândă și iubitoare. Să asistăm la uniunea ei cu Harry, care îi împărtășește valorile, este un alt motiv de bucurie pentru noi ca părinți. Le dorim o viață presărată de fericire și suntem încântați pentru viitorul lor comun”, se arată scris în comunicatul oficial, venit din partea lui Thomas Markle și-a Doriei Ragland, părinții lui Meghan.

Meghan și mama sa, la un eveniment oficial recent

Meghan Markle este foarte aproapiată de ambii părinți, deși aceștia au divorțat pe când actrița avea o vârstă fragedă. Logodnica Prințului Harry a vorbit de nenumărate ori despre părinții ei și despre sprijinul pe care i l-au acordat în viață.

Meghan, pe când era un copil, și mama sa, Doria
Meghan (stânga), lângă tatăl său, Tom Markle, și ceilalți copii ai lui

Nunta va avea loc în primvărara anului 2018. Mai multe detalii despre ziua nunții vor fi anunțate în perioada următoare.Alteța Sa Regală și domnișoara Markle s-au logodit, la Londra, la începutul acestei luni. Prințul Harry a informat-o pe Maiestatea Sa, Regina, și pe ceilalți membri apropiați ai familiei. Prințul Harry a mai cerut și primit binecuvântarea părinților domnișoarei Markle.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA