Ce au în comun Alina-Maria de Roumanie și Regina Letizia? Soția lui Nicolae a arătat la o ieșire recentă

23 iulie, 2024

Soția lui Nicolae al României se pare că a dezvoltat aceeași pasiune pentru espadrilele cu platforme din sfoară, pe care le-a purtat cu atâta plăcere și soția Regelui Spaniei.

Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg

După cum știm, înainte să aibă acele dureri crunte la laba piciorului, care o împiedică să mai poarte încălțăminte cu toc sau platforme, Letizia alegea la ținutele sale estivale doar espadrile, în special pe cele de la brandul Castaner, pe care l-a făcut faimos în toată Europa.

Prin urmare, multe femei i-au copiat alegerea în materie de încălțăminte de vară și-au ales și ele să-și completeze rochiile sau ținutele de vară c-un astfel de gen de sandale din materiale eco.

Cum spuneam, și Alina Maria de Roumanie se pare că apreciază aceste platforme, aceasta fiind văzută purtându-le în timpul unei vizite alături de Nicolae al României la Piatra Neamț.

Acolo, cei doi au vizitat, printre altele, și două magazine locale, iar Alina a ales pentru aceste ocazii o ținută casual de vară, alcătuită dintr-o rochie albă din in și o pereche de espadrile negre cu platforme din sfoară, care s-au potrivit perfect întregului ansamblu.

La mijlocul lunii iulie, Alina Maria și Nicolae ai României au fost invitații de onoare ai unui festival denumit Vacanțe Muzicale și organizat în Piatra Neamț.

Alina și Nicolae ai României Facebook jpg

La evenimentul la care Alina și Nicolae ai României au fost invitați pe scenă, cei doi au reușit să transmită publicului susținerea cauzei Asociației Mifne România, organizație care a reușit să fondeze la Piatra-Neamț al doilea centru din lume, după Elveția, dedicat detectării precoce și tratamentului intensiv al autismului timpuriu la copiii sub 2 ani. 

Cu această ocazie, soția nepotului Regelui Mihai a atras toate privirile în ținuta ei superbă, de vară. Alina Maria a ales o rochie albă midi, cu o tăietură îndrăzneață la nivelul corsetului, la care a accesorizat o pereche de pantofi metalizați și o geantă plic în tonuri deschise. Alina a ales să-și coafeze părul simplu, în bucle ușoare, naturale, iar machiajul și l-a păstrat de asemenea cât se poate de discret, așa cum o face de fiecare dată.

Foto: Facebook, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg